Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte artista: „Situația este una specială…”

04.04.2018
Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte artista: „Situația este una specială…”

Ionela Prodan se află de mai multe săptămâni în spital, iar cei apropiați chiar se temeau pentru viața sa.

Fiica cea mică a artistei a vorbit despre starea de sănătate a acesteia. După ce s-a spus că ar fi fost în comă, Anca i-a transmis un mesaj lui Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Agenția VIP”.

Aceasta a transmis că situația mamei sale este una specială, însă nu atât de gravă pe cât se credea.

„Situaţia este una specială, am aflat de la Anca. Anca împreună cu Ana sunt acolo 24 de ore din 24. Nepoţii sunt tot timpul acolo fără nicio problemă. Doamna Prodan nu este dependentă de niciun aparat. Infecţia a doborât-o din nou, este la pat.

Anca este foarte serioasă şi mi-a spus că este lucidă tot timpul, înţelege tot, vorbeşte puţin mai greu, dar este pe antibiotice, situaţia evoluează. Nepoţii vin zilnic, nu este singură. Doamna Ionela Prodan nu a fost niciodată conectată la aparate. Nu se pune problema de aparate. Este adevărat că fetele au spus că tot ce s-a putut face omeneşte ca situaţia ei să fie mai bună s-a făcut.

Ionela Prodan este în continuare în spital, infecţia la inimă este păcătoasă, sunt ceva probleme, dar nu este conectată la aparate, este lucidă, comunică, vorbeşte”, a transmis Cristi Brancu mesajul Ancăi, fiica Ionelei Prodan.

Zilele trecute, apropiații se temeau de ce e mai rău

Zilele trecute, apropiații artistei se temeau că aceasta nu va trece peste noapte.

”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au declarat persoane apropiate familiei lor pentru evz.ro.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâ”
Adevărul dureros despre socrul Anei Maria Prodan. Cum a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf