Connect with us
Anca de la Exatlon, adevărul despre idila dintre Ștefan și Alina! Pe cine place concurenta, în secret

Monden

Anca de la Exatlon, adevărul despre idila dintre Ștefan și Alina! Pe cine place concurenta, în secret

De câteva zile, există zvonurile că se leagă o poveste de iubire între concurenții de la Exatlon. Se pare că între doi concurenți din echipa Războinicilor ar exista o idilă. Cei doi au dormit împreună în cameră, iar colegii lor cred că între ei este ceva mai mult.

Citeste si: Exatlon 4 aprilie: Cine a fost eliminat de la Războinici

Alina și Ștefan, cei doi concurenți, au negat că este ceva mai mult între ei. Cu toate acestea, fanii și foștii colegi nu sunt de aceeași părere.

Anca de la Exatlon, fosta lor colegă, susține că Alina este înnebunită după Ștefan și că umblă prin preajma lui încă de la începutul competiției.

„Alina îl aleargă pe Ștefan încă de la început. Nu mai știu ce coleg mi-a zis că el încearcă să scape de ea pentru că nu o place. Alina este analfabetă, asta nu e o jignire, e ceva ce vede toată lumea. Ea ar vrea ceva, dar nu prea îi iese. Nu este Alina de standardele lui”, a spus Anca la „WoWbiz”..

La rândul său, mama concurentei Alina, prezentă la emisiunea „WoWbiz” de marți seara, i-a luat apărarea fiicei sale.

Aceasta susține că fiica ei nu își mai dorește un bărbat precum Ștefan cu mușchi. Femeia crede că fiicei sale i-ar plăcea un bărbat mai degrabă ca și Cătălin Cazacu.

„Îmi place de Ștefan, dar nu ca iubit. Ștefan e frumos, amândoi sunt frumoși. Alina are pretenții mari. Alina nu mai vrea bărbați cu mușchi. A zis că mai bine unul cum e Cazacu. Ștefan are prietenă din câte știu eu”, a povestit și Mariana, cea mai bună prietenă a Alinei din competiție.

Alina, Roxana și Ștefan, propuși pentru eliminare

Emisiunea Exatlon din 3 aprilie a fost una plină de surprize. După ce Ionuț a ieșit „player of de week” și a primit imunitatea, Alex a câștigat imunitatea la jocul individual. Ceilalți trei concurenți, Alina, Roxana și Ștefan au fost numiți automat la eliminare.

CITEȘTE ȘI: Didi Bulimar, primele declarații de la revenirea în țară. Ce s-a întâmplat în ziua eliminării ei de la Exatlon
Vladimir Drăghia și Giani Kiriță și-au aruncat vorbe dure la Exatlon! Tensiune în tabăra Faimoșilor
Ion Oncescu a spus adevărul despre Oltin Hurezeanu. Ce va face acesta la Exatlon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top