Connect with us
Firicel din Las Fierbinți a fost dat afară de la CREDIDAM cu Poliția! Ce s-a întâmplat cu actorul

Monden

Firicel din Las Fierbinți a fost dat afară de la CREDIDAM cu Poliția! Ce s-a întâmplat cu actorul

Actorul Cuzin Toma, cunoscut românilor pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinți, trece prin clipe grele. De ani de zile se luptă pentru drepturile sale cu cei de la CREDIDAM, iar zilele trecute a avut parte de o întâmplare nefericită.

Acesta a fost dat afară cu poliția din sediu, atunci când a mers să își ceară drepturile care i se revin. Firicel din Las Fierbinți a dezvăluit pe pagina de socializare ce i s-a întâmplat.

Actorul Cuzin Toma, cunoscut drept Firicel din „Las Fierbinți”, continuă războiul cu Credidam. El a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a explicat faptul că nu și-a recuperat banii care îi revin, deși a depus eforturi supraomenești.

Citește și: Momente GRELE pentru un celebru actor din serialul Las Fierbinți. Ce i-au transmis fanii

Au trecut mai bine de cinci ani de când Cuzin Toma a declarat război CREDIDAM-ului, fără să aibă succes. Și la sfârșitul anului trecut, Firicel din Las Fierbinți a fost dat afară cu poliţia de la Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM). Iar situația s-a repetat ieri.

„Ieri am avut același răspuns de la CREDIDAM ca și în februarie… Iar a chemat poliția, iar au sărit toți în sus că vezi Doamne eu fac scandal… CREDIDAM refuză să pună la dispoziția expertului contabil actele necesare!!!

Citește și: Celentano, din “Las Fierbinți”, poezie emoționantă despre România- VIDEO

Nu vreau să-mi mai colecteze banii CREDIDAM și Gheorghiu!! De câte ori merg la sediu, unde sunt obligat să merg, să-mi cer drepturile, CREDIDAM cheamă poliția…Ce ați face în locul meu? El e cel care mă trimite la plimbare.

Firicel din Las Fierbinți, mesaj pentru colegii de breaslă:

Pe banii mei și ai tăi “artistule”, și-a construit un imperiu protejat de poliție și de toți cei corupți din sistem… Formula de calcul, este ceva de care nu au auzit în viața lor. Deși colectează 10 milioane anual, banii artiștilor uită să-i și repartizeze… De ce acceptați să fiți furați??? Dragi artiști…

Am ajuns să ne umilim în fata hoților și borfașilor, pe banii noștri!!”, a scris Cuzin Toma pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top