Connect with us
Fuego s-a izolat la domiciliu: „Îmi doresc ca această perioadă să treacă repede”

Monden

Fuego s-a izolat la domiciliu: „Îmi doresc ca această perioadă să treacă repede”

Fuego este unul din cei mai apreiați artiști români care din motive de siguranță s-a izolat acasă pentru a se feri de pandemia de coronavirus. Artistul le-a transmis românilor un meaj video prin care-i îndeamnă să stea acasă și că împreunpă vom trece peste această perioadă.

Fuego le-a recomandat celor care stau acasă să mai treacă din plictiseală și un film pe care l-a urmărit și care i-a plăcut foarte mult. „Vă recomand să vă uitați la filmul „1917”.

”Îmi doresc ca această perioadă să treacă repede”, spune Fuego pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV.

Fuego s-a izolat la domiciliu. Mesaj emoționant pentru toți românii: ”Să stăm acasă. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește”

Fuego s-a izolat la domiciliu. Mesaj emoționant pentru toți românii: ”Să stăm acasă. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește”

”Trebuie să respectăm tot ceea ce ni se spune. Este o perioadă în care trebuie să stăm în casă, alături de oamenii noștri dragi, de familile noastre. Îmi doresc ca în această perioadă să faceți lucruri utile pentru voi. Să vedeți un film bun, și chiar vă recomand filmul 1917, care a fost nominalizat la Oscar. Este un film superb. Ascultați o muzică bună, ce vă face plăcere, încercați să faceți lucruri pe care nu le-ați făcut de atâta timp. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește pentru a putea trece peste această criză planetară”, a spus Fuego

Citește și: Cine este femeia cu care Fuego împodobește an de an bradul. Ea este mama artistului

Fuego are zeci de concerte în fiecare an, de sărbători

Recunosc că desfășurarea de forță în care mă aflu mă epuizează. Încerc să-mi păstrez calmul, dar la un moment am și clipe în care mi se pare că nebunia asta frumoasă este extenuantă.

Mă mobilizez rapid când aud aplauzele și când conștientizez că locul meu de acolo de pe scenă, se datorează vouă, în afara muncii, a stresului, a eforturilor, a dragostei mele pentru artă!

Așa li se întâmplă oamenilor – uneori își pierd cumpătul. Dar important este ca ieșirile cu pricina să fie lecții pentru ambele părți. Și fiecare să-și dea seama că cele mai de preț virtuți sunt înțelepciunea, înțelegerea și răbdarea!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top