Fuego suferă de aceeași afecțiune din cauza căreia și-a pierdut tatăl: „Din păcate…”

Ultimul update: marți 26 iunie 2018 15:18 Data publicării: marți 26 iunie 2018 15:18
Autor , în Monden

Tatăl lui Fuego s-a stins pe când avea numai 59 de ani. Bărbatul care avea probleme de sănătate a pierit în urma unei probleme cu inima, iar în câteva minute, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Artistul știe că moștenește aceleași probleme de sănătate ca părintele său, iar acest lucru nu îi dă pace.

Citește și: Fuego a luat o decizie neasteptata! ”E vremea sa renunt definitiv la…”

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârsta de 59 de ani a plecat tata. În 3 minute a plecat. Din păcate, îl moștenesc pe tata… din punct de vedere, tensiune, inima. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine. El oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-aș dori”, a explicat Fuego la Antena Stars.

Medicul Ovidiu N. Peneş a fost invitat în emisiune pentru a explica, în mare, în ce constă această afecțiune și dacă se poate transmite pe cale ereditară.

Citește și: Cine este femeia cu care Fuego împodobește an de an bradul. Ea este mama artistului

Moștenim de la părinți și bunici, de la generațiile anterioare, o serie întreagă de lucruri. Unele ne ajută, altele ne fac rău. În cazul bolilor de inimă, componenta genetică joacă un rol esențial. Pentru că mușchiul inimii are anumite comportamente.

Vasele de sânge la fel. Modul în care ne intră nouă presiunea în sistemul vascular, modul în care ni se coagulează sângele, cât de aderent este peretele vascular…Toate aceste aspecte determină riscul de a face o boală vasculară și cardiovasculară. Infarctul în cazul tatălui poate fi moștenit de copii”, a susținut medicul.

Fuego a vorbit despre lipsurile din copilărie

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani, am fost un copil sărac. Uneori, trăiam, așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă țină la facultate, la București. Am stat în internat cu alți cinci colegi de-ai mei de cameră. De multe ori nu am avut posibilitatea să-mi cumpăr bilet să merg cu tramvaiul sau cu autobuzul.

Și mergeam pe jos din Obor până în Drumul Taberei. Mi-era frică să mă sui în autobuz, ca să nu fiu prins că nu am bilet”, a declarat Fuego în legătură cu lipsurile din copilărie.

Sursa: Huff.ro
Știri despre: