Connect with us
Nidia Moculescu este în doliu: „Îți mulțumesc că mi-ai fost cel mai bun prieten”

Monden

Nidia Moculescu este în doliu: „Îți mulțumesc că mi-ai fost cel mai bun prieten”

Nidia Moculescu, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu, este în doliu. Aceasta și-a pierdut câinele, iar această veste a întristat-o foarte mult.

Câinele acesteia, Max, a murit, iar Nidia a decis să îi aducă un omagiu pe pagina sa de socializare.

„Îţi mulţumesc că mi-ai fost cel mai bun prieten. Cel mai om, dintre toţi oamenii pe care i-am cunoscut. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi mereu. Îţi aloc acest moment pe Facebook pentru că ai fost frumos şi îţi plăcea să fii admirat. Îţi mulţumesc pentru toate momentele în care m-ai ascultat şi m-ai iubit necondiţionat! Max! Eşti regele casei”, a scris Nidia Moculescu.

Horia Moculescu, supărat din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale

Anul trecut, Horia Moculescu trecea prin clipe cumplite. Artistul se bucură acum că fata lui este sănătoasă. Chiar dacă îi pare rău că nu va avea parte de un nepot din partea ei, maestrul se bucură de prezenţa fiicei în fiecare zi.

Citește și: Mariana Moculescu, reținută de polițiști: “Motivul este că i-am luat…”

„În urmă cu o săptămână a avut nişte momente de tristeţe. Nidia a plecat să cânte. M-am dus la pian şi mi-am scris o piesă aşa frumoasă. Nidia e bine, cântă. Am primit un telefon, am râs de m-am prăpădit. Că s-a plâns Mariana că i-am luat cutia de scrisori. Nu o mai are.

Citește și: Nidia Moculescu a primit cea mai grea lovitură: “Nu mai pot face copii”

După ce am primit telefonul m-am dus şi m-am uitat, nu mai era. (…) Nidia s-a îngrăşat, o suspectam de anorexie. (…) Sunt bunic. Nu e vorba despre asta. E vorba despre fericirea Nidiei. Poate că nici nu a avut grijă de ea. Eu sunt tată, nu sunt mamă. Eu am fost de toate.

Dragostea mea pentru Nidia a fost atât de mare, nu pentru că o voiam extraordinară, dar voiam să o ajut. (…) Mariana i-a dat după operaţie un telefon: am auzit că te-ai operat. Doomnul italian i-a trimis o sună de bani. Mariana nu a fost alături de ea. (…) A bătut-o când era mică cu un umeraş de lemn. Nidia mi-a povestit”, a povestit artistul imediat după ce Nidia a suferit o intervenție chirurgicală.

1 Comment

1 Comment

  1. Ciprian

    2018-06-27T10:35:00+03:00 at 10:35

    Idiotilor.intereseaza pe careva despre o potaie moarta.sânteti retardati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top