Connect with us
Gabriela Cristea la un pas să nască în direct. „Chemați salvarea!”

Monden

Gabriela Cristea, decizie surprinzătoare legată de fetița sa

Gabriela Cristea este foarte fericită de când a devenit mamă, însă acum trece printr-o perioadă aglomerată.

Sărbătoriloe de Iarnă aduc o mulțime de treabă pentru toată lumea și multe pregătiri, iar realizatoarea TV nu face excepție.

Ea a mărturisit că a luat o decizie inedită cu ocazia acestor sărbători.

„Eu m-am lăsat păgubaşă…Victoria încă nu ştie cu Moş Crăciun, cu astea, deci pot să-i pun şi în ianuarie cadoul sub brad. A luat azi prima trântă şi prima gură de zăpadă.

E mai fericită aşa. Mi-am luat brad de prin noiembrie, artificial şi mă tot chinui de vreo 3 săptămâni să-l împodobesc. În sfârşit, mi l-am montat pe poziţie, mai aveam puţin şi mă urcam pe pereţi.

El e frumos, rupt din soare. Dar montez la el, cu culori, să-l pun, să-l zăpăcesc… Eu cred că problemele astea le întâlneşti pe la toţi pe acasă”, a spus Gabriela Cristea, conform wowbiz.ro.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală.

Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

În prezent, moderatoarea de la “Te iubesc de nu te vezi” este însărcinată pentru a doua oară. Ea va aduce pe lume anul viitor o fetiță.

Citește și: Moment trist în emisiune la G. Cristea: „A murit în baie, asfixiată”

Citește și: Gabi Cristea, mărturisiri despre infidelitate: „Să nu mă judecați aspru”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top