Connect with us
Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea. Istoria se repetă

Monden

Gabriela Cristea, despre momentul în care a pierdut sarcina: „Eu eram la emisiune…”

Momentul în care Gabriela Cristea a pierdut o sarcină a fost cel mai dureros lucru pentru ea. Prezentatoarea TV și-a adus aminte de momentul care i-a rupt sufletul în două.

„A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă. Dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Dar se întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros, de ce – noi de doream foarte mult un copil.

S-a întâmplat, n-am planificat. După care, când am rămas însărcinată, a fost wow! Îți dai seama, Dumnezeu te ridică până la cer și îți dă drumul. În primă fază, durerea sufletească a fost foarte dură. În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, pentru că m-am încăpățânat în speranța că… poate mâine, totuși, se întâmplă o minune. Nu, sarcina mea se oprise din evoluție.

Citește și: Gabriela Cristea anunță când începe noua ei emisiune de la Antena Stars și iese la atac: “Eu vin în spate cu un…

Doctorița mea era plecată, asta vineri, și mi-a zis că se întoarce marți. Efectiv au început contracțiile, iar eu refuzam. Și îmi aduc aminte de un episod unde îmi găsisem o singură poziție, stăteam efectiv în patru labe undeva pe covor pentru că nu mai suportam durerea. Tavi se uita îngrozit la mine și nu știa ce să-mi facă și cum să mă ajute.

Citește și: Gabriela Cristea nu îi permite tatălui ei să îşi vadă nepoata: „Sunt alte lucruri mai grave…”

În primă fază, te doare sufletul foarte tare dar când începe durerea fizică. Nu mai știi ce calmante să iei, pe cine să suni. Cert este că am așteptat-o pe doctorița mea să se întoarcă și mi-a făcut intervenția. Practic după aceea, două zile aveam aceleași dureri și eu eram la emisiune.

Aveam la un moment dat contracții și eu vorbeam și trebuia să fiu drăguță și îmi venea să mă urc pe scaun de durere. Acum vorbesc detașată pentru că eu sunt împlinită din punctul ăsta de vedere.

Și, totuși, mai am momente în luna februarie, că atunci a fost, când stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat”, a povestit Gabriela Cristea, într-un interviu acordat revistei VIVA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top