Connect with us
Gabriela Cristea, în lacrimi la TV: "Tragedie mai mare nu există!"

Monden

Gabriela Cristea, în lacrimi la TV: „Tragedie mai mare nu există!”

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în propria emisiune, după ce a auzit de o dramă pe care niciun părinte nu ar vrea să o experimenteze.

Ea a fost foarte tristă când o femeie și-a pierdut copilul în vârstă de doar doi ani. Ulterior, femeia a mai încercat să facă un copil, însă a pierdut sarcina, din cauza trombofiliei. Vedeta a reacționat și a transmis un mesaj tuturor femeilor, cu ochii în lacrimi.

„Jos pălăria în faţa ta! Nu pot să cred! Asta înseamnă să fii părinte, e un job fulltime, nu ai timp să te odihneşti. (…) Am vrut să semnalez asta femeilor care vor să devină mame.

E foarte bine să meargă la doctor. Analiza asta pentru trombofilie să o ceară. Este foarte scumpă. Din păcate, din câte ştiu eu, nu este decontată. (…) Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul„, a spus Gabriela Cristea la un post de televiziune.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook!

Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook după ce a postat o imagine cu fetița ei. Prezentatoarea tv a avut răbdarea să le scrie haterilor care susțin că a avea un umidificator în casă reprezintă o fiță.

Gabriela Cristea își apără alegerile:

„Stimate domn, pe vremea lui Ceaușescu nu ați crescut cu mașini că cea alături de care ați făcut poză și totul a fost bine. Acum de ce munciți pe brânci pentru așa o mașină, se poate și fără.

Hai să nu fim ipocriți. Când o să aveți copii o să încercați să îi oferiți tot pentru o creștere armonioasă. Iar umidificatorul nu e este o fiță”, a comentat Gabriela la unul din comentariile răutăcioase.

„Și nu numai asta, putem crește calitate vieții. De ce să avem o populație bolnavă când putem să prevenim bolile.

E ca și cum m-aș gândi că eu nu îmi duc copilul să învețe să înoate pentru că nici eu nu am fost dusă și dacă eu nu știu, nu trebuie să învețe nici ea. Hai să ne deschidem mintea spre nou și dezvoltare”, a completat Gabriela Cristea la postare.

Citește și: Primul mesaj al Gabrielei Cristea, după despărțirea Biancăi Drăgușanu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top