Connect with us
Mara Bănică, accident grav: "N-a venit salvarea timp de 13 minute!"

Monden

Mara Bănică, accident grav: „N-a venit salvarea timp de 13 minute!”

Mara Bănică a trecut prin momente deosebit de grele după un accident de mașină, în urma căruia i s-au dat șanse minime de supraviețuire. Se întâmpla în urmă cu circa 15 ani, când jurnalista se întorsese din Irak și venea de la o petrecere.

Mara Bănică a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp. A stat luni de zile la pat și chiar a fost și în comă timp de câteva zile. Medicii au fost rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

„Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viața mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere.

Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la șoldul drept. Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel l-aș fi omorât pe cel din dreapta.

N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliție, un taximetrist și un băiat vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă”, a povestit Mara Bănică, la Xtra Night Show.

Cum a slăbit Mara Bănică spectaculos

Mara a reușit să slăbească 15 kilograme în decurs de 2 luni, iar acum a dezvăluit ce dietă a ținut.

Am slăbit 15 kilograme în 2 luni şi jumătate. M-am apucat de o dietă, cu bune cu rele, am ţinut-o. O mai ţin în continuare, pentru că odată ce te obişnuieşti să mănânci într-un fel, nu te mai poţi întoarce.

Am constatat că salatele sunt atât de bune. Eram genul ciorbiţă. Pâine deloc, zahăr deloc. Beau nişte carbogazoase pe care nu le beam înainte, pentru că organismul are nevoie de zahăr.

Eu nu mă plâng, că îmi place ce fac, dar asta nu înseamnă că nu obosesc”, a declarat Mara Bănică la TV.

Citește și: Carmen de la Sălciua a făcut accident! Cum se simte artista

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top