Connect with us
Gabriela Cristea nu îi permite tatălui ei să îşi vadă nepoata: „Sunt alte lucruri mai grave...”

Monden

Gabriela Cristea nu îi permite tatălui ei să îşi vadă nepoata: „Sunt alte lucruri mai grave…”

La vârsta de 18 ani, Gabriela Cristea a decis să își ia viața în propriile mâini, iar de atunci este o femeie independentă. Acest lucru a însemnat, însă, și ruperea de familia sa.

De câteva luni, aceasta a devenit mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii de când a apărut în viața sa micuța Victoria Bela Margot.

Prezentatoara TV refuză să îşi lase tatăl, pe Eugen Cristea, să o vadă pe Victoria, fiica ei. Prezentatoarea TV susţine că sunt multe lucruri din trecut pe care nu vrea să le menţioneze şi nici să le comenteze. Gabriela a vorbit despre relația cu fiica ei.

Citește și: Gabriela Cristea se va bate în audiență cu Bianca Drăgușanu: „Nimic nu mă oprește…”

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio bineînţeles.

Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează.

Citește și: Gabriela Cristea revine la TV, dar nu la Kanal D! Unde va prezenta o nouă emisiune

Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a spus Gabriela Cristea.

De asemenea, aceasta își mai dorește un copil cu soțul ei, Tavi Clonda

„Da, îmi mai doresc un copil. Eu nu îl mai rog pe Dumnezeu. Nu mai îndrăznesc să cer. Am făcut cinci tratamente, în 2017. Durerea cea mare era cea psihică, aşteptarea, răbdarea. Mi-aduc aminte că trebuia să facem o analiză şi care ne spunea mai repede dacă sunt însărcinată sau nu.

Mă duceam să îmi ia sânge şi efectiv nu reuşeau să îmi ia sânge. Corpul meu refuza să mai lase pe cineva să se apropie. S-a întâmplat. Dumnezeu a vrut aşa, în momentul în care am renunţat. La începutul lui februarie am aflat că sunt însărcinată”, a mai spus Gabriela Cristea la „Acces Direct”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top