Connect with us
O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată! S-a dat de gol pe Facebook

Monden

O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată! S-a dat de gol pe Facebook

A fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula Iubirii”, iar astăzi a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Este vorba despre Andreea, concurentă în primul sezon al emisiunii, din anul 2015. Aceasta a participat cu iubitui ei Bogdan, ca să își testeze relația.

Andreea și Bogdan

Deși au fost la un pas să își distrugă relația, cei doi și-au mai dat o șansă, iar povestea lor de dragoste a continuat și după terminarea emisiunii.

Citește și: O concurentă de la Insula iubirii: „Am fost drogați! Zici că eram efectiv nebună!

Andreea a fost foarte aproape de a se cupla cu Matei Negrescu, una dintre ispitele emisiunii.

Concurenta din primul sezon al emisiunii „Insula Iubirii” o să devină mamă pentru prima dată. Tânăra, iubita lui Bogdan, cel cu care a mers împreună în Thailanda, s-a fotografiat pe plajă cu burta de gravidă la vedere.

Andreea însărcinată

Fosta concurentă a fost protagonista unui scandal de amploare în timpul difuzării emisiunii. Se pare că aceasta ar fi lucrat ca escortă de lux în Italia. Mai multe fotografii cu ea dezbrăcată complet au apărut în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Îl mai ții minte pe Aurel de la Insula Iubirii? Iată ce a făcut într-un club de fițe, de față cu toată lumea!

Aurel a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la Insula Iubirii.

Prins încă de la început într-un triunghi amoros, Aurel a plecat în aventura vieţii lui cu Alexandra, s-a lăsat ispitit de Maria, şi a continuat alături de Diana.

Ulterior, Aurel a venit la o emisiune televizată de Antena Stars și a mărturisit că se face băiat de casă. De Dragobete, el a petrecut în compania Alexandrei și se părea că lucrurile s-au schimbat și că cei doi s-au împăcat.

Doar că, recent, Aurel a fost surprins de paparazzi de la spynews.ro într-un club de fițe, alături de o altă fată.

Au dansat, s-au distrat şi sărutat pasional în văzul tuturor fără să le pese de ochii curioşilor, cei doi amorezi, au petrecut în club, până dimineaţa,  restul stiu doar ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top