Connect with us
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie surprinzătoare înainte de nuntă

Monden

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie surprinzătoare înainte de nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda urmează să se căsătorească și să rupă turta fiicei lor. Până la acest eveniment, cei doi au fost într-o vacanță, alături de fiica lor, Bella Victoria Margot.

Cei doi au fost în vacanță în Turcia, dar Gabriela Cristea spune că, deși i-a plăcut acolo, nu s-ar mai întoarce.

 „Am fost în vacanţă în Turcia, am fi vrut să mergem în Grecia. În primul an am zis să mergem cu avionul că e mai comod pentru copil. A fost tare frumos, dar nu mai mergem.

Am stat la un resort, nouă ne place să vedem mai multe plaje, să nu stăm într-un singur loc. A fost bine, Victoria a fost super fericită.

La întoarcere am avut întârziere, toată lumea era obosită. Erau nişte oameni în vârstă care voiau să doarmă şi fii-mea făcea gălăgie”, a spus Gabriela Cristea la Antena 1.

Prezentatoarea TV a serbat în weekendul trecut ziua de naștere a lui Tavi Clonda, ocazie cu care i-a făcut acestuia o declarație de dragoste.

„În fiecare zi ne întâmpină cu un zâmbet larg și ne face să ne simțim importante. În fiecare zi mă face să mă fâstâcesc atunci când îmi arată că a meritat să mă îndrăgostesc de el. În fiecare zi mă emoționează cu felul în care a ales să fie tată.

În fiecare zi mă face să zâmbesc pentru gesturile mari și mici. În fiecare îmi spune și mă face să simt că sunt frumoasă. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere, dragoste și discernământ să îl primesc cu bucurie pe el în viața mea. La mulți ani, iubitul meu! #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Citește și: Ce a făcut Gabriela Cristea după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu nu mai prezintă „Te vreau lângă mine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top