Connect with us
Dan Bittman, în centrul unui scandal după ce a lăudat un primar

Monden

Dan Bittman, în centrul unui scandal după ce a lăudat un primar

Dan Bittman a devenit ținta criticilor pe internet, după ce a luat parte la evenimentul „50 de ani de Sector 5”, unde a avut un discurs în care l-a lăudat pe primarul Daniel Florea (PSD).

„Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu. Extraordinar, toată lumea-i fericită“, și-a început discursul Dan Bittman.

„Să dea Dumnezeu să rămâneți așa. Eu, sincer, din ce văd, cred că toate aceste unități care sunt astăzi alături de noi sunt prietenii domnului primar. Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă și asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări”, a mai adăugat solistul trupei Holograf.

„Mulțumim din suflet că ați fost alături de noi și mulțumim, domnule primar, pentru că, se pare, faceți o treabă excepțională aici, în sector. O să îl invit pe domnul primar să vă spună câteva cuvinte despre performanțele sale din ultimii doi ani”, și-a încheiat cântărețul discursul.

Dan Bittman, criticat pentru gestul său

Ulterior, cântărețul a primit numeroase critici pe pagina sa de Facebook, așa că a postat un răpuns la un comentariu, în care a încercat să se apere.

„Mi se pare că exagerați și că ar trebui să intrați în pământ de rușine când, fără să mă cunoașteți, vă permiteți să mă jigniți atât pe mine, cât și pe toți cei care au participat la eveniment.

V-ați obișnuit în România că toți trebuie să trăim și să gândim după placul unei majorități bolnave. Ei bine, eu nu fac parte din majoritatea dumneavoastră și mă mândresc cu asta.

Puteți să scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea”. Dan Bittman și-a șters comentariul între timp.

Potrivit Recorder.ro, la eveniment au participat și școlile și grădinițele din sector, care au defilat în fața primarului și a soției acestuia. Recorder scrie și că organizarea evenimentului a costat 700.000 de euro.

Citește și: Bittman, dezvăluiri intime despre relația cu Mihaela Rădulescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top