Connect with us
La doi ani de la căsătorie, Andreea Berecleanu anunță: "Un pas firesc..."

Monden

La doi ani de la căsătorie, Andreea Berecleanu anunță: „Un pas firesc…”

Andreea Berecleanu și medicul estetician Constantin Stan s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar astăzi au aniversat momentul în care au spus Da.

Prezentatoarea TV nu a lăsat să treacă această zi specială și a avut un mesaj de transmis.

Fanii realizatoarei TV au reacționat imediat la mesajul acesteia, care a fost postat pe contul ei de socializare.

„Aniversarea noastră de cununie, acum 2 ani. Un moment fericit al vieții noastre împreună. Un pas firesc, alături de copiii noștri bucuroși, alături de părinți, nași și câțiva prieteni foarte apropiați.

O imagine pentru o viață pe care ne-o dorim până la capăt plină de dragoste, bucurii și sănătate!”, a scris Andreea Berecleanu, alături de o poză în care apare alături de soțul ei.

Fanii acesteia au reacționat imediat cu zeci de mesaje de felicitare.

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu s-a măritat cu medicul Constantin Stan. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Kretzulescu din Capitală, iar petrecerea a avut loc la un hotel de lux.

Căsătoria religioasă a venit la o distanță de o lună și jumătate după cununia civilă.

Cei doi au spus „DA’ în fața ofițerului de stare civilă, chiar în fața nimeni alteia decât Gabriela Firea, primarul Capitalei. Cununia dintre cei doi s-a dorit la fel de discretă precum cea religioasă, așa că, ambele evenimentel au fost ferite de ochii presei și a publicului, la petreceri fiind prezenți doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați.

Atât martori la cununia civilă, cât și nași la cea religioasă au fost Ileana Badiu, bună prietenă cu Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul cardiolog Cătălin Badiu.

În 2013, Andreea Berecleanu a pus punct unei căsnicii care a durat 15 ani. La scurt timp după ce s-a despărţit de Andrei Zaharescu, vedeta Antenei 1 a început o relaţie alături de medicul estetician Cosntantin Stan.

Citește și: Pepe și Raluca, probleme în căsnicie? Ce se întâmplă cu relația lor: „Există genul ăsta de discuții”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top