Connect with us
Ionel Dănciulescu, în scandal cu fiica sa, după ce a oficializat relația cu Andreea Bododel

Monden

Ionel Dănciulescu, în scandal cu fiica sa, după ce a oficializat relația cu Andreea Bododel

Ionel Dănciulescu și-a oficializat noua relație, dar a intrat în scandal cu fiica sa, chiar pe o rețea de socializare.

Directorul general al lui Dinamo a postat pe contul său de socializare o imagine în care apare alături de Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, însoțită de descrierea „Half” (n.r – Jumătate).

Noua relație a lui Danciu nu pare să fi fost pe placul Dianei Dănciulescu, fata dinamovistului din mariajul cu Mihaela.

Conform celor de la Fanatik, aceasta i-ar fi lăsat vorbe grele pe contul de socializare, iar fostul fotbalist a decis să le șteargă.

Îmi ștergi comentariul, javră? Frumos. Lumea să știe că Danciu a fugit de acasă pentru tipa asta și s-a întors când nu mai avea bani. E grav când vezi mesajele lui private”, ar fi scris Diana Dănciulescu pe facebook.

Fata fostului atacant al lui Dinamo a terminat de curând liceul, iar luna trecută cei doi apăreau într-o imagine postată pe Facebook, în care păreau foarte fericiți.

Ionel și Mihaela Dănciulescu au divorțat anul trecut, iar presa tabloidă susținea atunci că acesta ar fi avut o aventură cu o angajată a lui Ionuț Negoiță. Cel poreclit „Danciu-gol” a negat acuzațiile.

„Este o fană a lui Dinamo, o cunosc, m-am pozat cu ea, dar aşa mă pozez cu încă 7.000 de suportere ale lui Dinamo. Înseamnă că am 7.000 de amante?

Eu mă pozez cu oricine, nu refuz pe nimeni. Ea nu are nicio vină. A căzut la mijloc în această poveste”, le spunea dinamovistul celor de la fanatik.ro la acea vreme.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fotbalistul Tibi Bălan și a mai avut o relație cu Liviu Vârciu.

În 2011, într-o emisiune televizată a unui tabloid, Andreea s-a certat cu o rivală la inima lui Lucian Becali, nepotul patronului de la FCSB, și i-a fost aruncat un pahar de apă în față.

Citește și: Fanii lui Dinamo au stricat un moment de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. Ce au scandat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top