Connect with us
Iulia Vântur a rupt tăcerea: Salman Khan nu este...

Monden

Iulia Vântur a rupt tăcerea: Salman Khan nu este…

Iulia Vântur a venit pentru câteva zile în România, din India, pentru a prezenta festivalul Cerbul de Aur. Cu această ocazie, a vorbit și despre Salman Khan.

Iulia și actorul de la Bollywood ar avea o relație de multă vreme, dar fosta vedetă de la PRO TV nu a vorbit niciodată prea mult despre ea și despre indian.

Totodată, presa a speculat în urmă cu trei luni că cei doi au pus capăt relației lor.

Aflată la Brașov, Iulia Vântur a acceptat să discute despre aceste lucruri cu Dana Săvuică, în cadrul emisiunii online a acesteia, „E ok să fii vedetă”.

„India evident că vine cu o fascinaţie, cred că pentru multă lume, nu doar pentru mine.

În schimb, nu mi-am imaginat că voi ajunge să trăiesc acolo, sincer. A fost şi pentru mine (un şoc, n.r.), că nu m-am aşteptat ca viaţa să se aşeze aşa. 

Când eram mică mă uitam la Sandokan şi la Raj Kapoor. Aceste două pesonaje le cunosc din copilărie. Salman Khan nu este idolul meu. Nici măcar nu ne-am întâlnit în India.

Ne-am întâlnit pe teren neutru. A fost chiar o întâmplare.

Evident, că suntem ok. Iniţial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui. (…) Eu sunt o femeie care face lucruri singură. Am demonstrat asta şi în România.

Când am cântat pentru prima dată în India, live, a fost acolo (n.r. Salman Khan) şi m-a susţinut”, a spus Iulia Vântur lăsând în continuare loc speculaţiilor.

Iulia a mai spus și că vrea să își aducă părinții în India, în vizită.

Până acum, părinții mei nu au ajuns în India. Însă, eu am încercat să fiu alături de ei mereu, vorbim zilnic la telefon sau prin Skype. Totuși, în curând, vor veni să mă vadă acolo, în țara în care mă simt foarte bine, așa am hotărât„, a mai precizat vedeta.

Citește și: Salman Khan ar putea sta 6 ani la închisoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top