Connect with us

Monden

Kamara a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Celebrul artist Kamara trece prin clipe grele. În urmă cu două săptămâni, acesta s-a accidentat la mâna stângă în timpul unui meci din cadrul Campionatului Mondial al Artiștilor, susținut în Rusia.

De atunci, artistul din trupa Alb Negru nu își poate reveni și acuză dureri foarte mari. Din această cauză, Kamara este nevoit să meargă zilnic la ședinte de fizioterapie pentru a-și reveni.

Citește și: Amanta lui Kamara a făcut publice toate detaliile despre relația lor! Ce spune soția cântărețului!

Vedeta a publicat pe conturile sociale, fotografii din timpul ședințelor de fizioterapie, pe care trebuie să le facă la mâna stângă.

El le-a povestit fanilor despre acest incident: ”Eu sunt stângaci, așa că mi-e foarte greu să mă descurc. Am avut noroc că mâna nu a fost ruptă, decât luxată, mi-a așezat medicul oasele la loc chiar atunci, la câteva minute după accident”.

Citește și: Kamara, despre vestea că soția lui face videochat: „Din punctul meu de vedere…”

Artistul este însă extrem de fericit că echipa de fotbal a artiștilor români a câștigat din nou campionatul mondial, desfășurat anul acesta în Rusia.

După competiție, întreaga echipă a fost premiată la București:

„Ieri, am fost primiți la Guvern de o delegație condusă de Prim Ministrul Viorica Dăncilă. Am fost premiați și felicitați pentru performanță de la Moscova, unde Naționala Artiștilor Fotbaliști a învins în finală țările gazdă. România e din nou Campioană Mondială. România…Victorie!”, a menționat el, pe contul de Facebook, pe 12 iunie, în dreptul fotografiilor de la Guvern. Artiștii sportivi au mai câștigat medalia de aur și în 2014, iar în 2015 au adus acasă bronzul.

Kamara, acuzat de infidelitate și de violență

Pe plan personal, însă, lucrurile rămân destul de delicate pentru artist. La începutul anului, au apărut zvonuri că se desparte de soția sa. Kamara a recunoscut că are o relație cu o altă femeie, iar soția sa a confirmat aventura. De asemenea, amanta lui Kamara l-a acuzat în urmă cu o lună că acesta a fost violent cu ea și cu o altă prietenă. Kamara vrea să le dea în judecată pe cele două.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top