Connect with us
Mariana de la Exatlon, mesaj pentru Gigi Becali, după darul primit de la acesta

Monden

Mariana de la Exatlon, mesaj pentru Gigi Becali, după darul primit de la acesta

Mariana, „Războinica” de la Exatlon, a împlinit de curând 45 de ani. Ea a dezvăluit ce cadouri a primit și cine a sunat-o de la showul care a făcut senzație la Kanal D.

Totodată, ultra-maratonista a avut un mesaj și pentru Gigi Becali, cel care i-a oferit un ajutor imens.

„De la Exatlon m-au sunat Corina și Andreea, din staff, în rest nu m-a sunat niciun coleg. Mi-au transmis doar mesaje. Am primit, în schimb, cadouri neașteptate de care mă bucur enorm.

Am primit o sponsorizare de la un sportiv care mi-a dat un echipament și alt coleg de ultramaraton mi-a plătit cazarea pe două zile la Târgu Mureș.

Echipa cu care mă antrenez joia la Dinamo,mi-a făcut surpriză și m-a așteptat cu un tort frumos și șampanie, colanți și un echipament sportiv.

Am rămas fără cuvinte. Nu pot să uit nici de darul incredibil pe care mi l-a făcut domnul Gigi Becali, 2000 de euro să îmi plătesc chiria pe un an. Acest bărbat, cum am mai spus, este unicat în România, de o bunătate și generozitate ieșite din comun.

Încă o data îi mulțumesc din suflet. Aa, și să spun ce contează cel mai mult pentru mine. Mi-am petrecut ziua de naștere cu cea mai importantă persoană din viață mea: fiul meu, Valentin”, a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Mariana de la Exatlon, mesaj pentru Vladimir Drăghia, după ce nu a fost invitată la nuntă

Vladimir Drăghia și-a făcut de curând nunta cu Alice, cea cu care are o fetiță. Mariana, deși nu a fost prezentă la eveniment, a avut numai cuvinte de laudă pentru câștigătorul de la Exatlon.

„Nu am fost invitată la nuntă sau poate nu m-am uitat eu bine pe whatsapp. Oricum vreau să le spun lui Vladimir și lui Alice „casă de piatră, formează un cuplu superb și sunt doi oameni speciali.

Vladimir are un caracter extraordinar. E un om bun, milos și generos, iar asta s-a văzut după finală Exatlon. Asta e părerea mea despre caracterul lui: nota 10. Dragii mei, să fiți fericiți și împliniți”, este mesajul Marianei pentru Drăghia și pentru frumoasa lui soție.

Citește și: Ionuț „Jaguarul”, declarație incredibilă despre Oltin, la 2 luni de la finală!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top