Connect with us
Mihai Bendeac pregătit de căsătorie? ”Încă se mai întâmplă ...”

Monden

Mihai Bendeac, pregătit de căsătorie? ”Încă se mai întâmplă …”

Mihai Bendeac. unul dinre cei mai râvniți burlaci din România, a vorbit deschis despre părerea lui despre căsătorie și despre principalul motiv pentru care nu este de acord cu uniunea de acest tip.

Mihai Bendeac a explicat recent pe rețelele de socializare de ce nu este de acord să se căsătorească vreodată.

„Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude șamd. și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile.

Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată.

De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne.

Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”, a spus Mihai Bendeac pe Facebook.

Citește și: Mihai Bendeac: “Suntem cel mai prost juriu din România!”. Declarația șocantă a strâns mii de reacții!

Vestea dezamăgitoare pentru Mihai Bendeac

Schimbare de planuri în ultimul moment. În luna februarie, intenția Antenei 1 era alta: sezonul „Băieți de oraș” ar fi urmat să intre la mijlocul lunii aprilie, scrie paginademedia.ro. Serialul nu a mai ajuns însă pe post, dar ajunge din această vară.

„Băieții de oraș” ai lui Bendeac se întorc cu un nou sezon ce va fi difuzat de Antena 1, duminică, 3 iunie, la ora 22.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top