Connect with us
Nelu Ploieșteanu și soția sa, devastați de durere la aproape un an de la moartea fiului lor. Ce au făcut la mormântul său

Monden

Nelu Ploieșteanu și soția sa, devastați de durere la aproape un an de la moartea fiului lor. Ce au făcut la mormântul său

În urmă cu nouă luni, Nelu Ploieșteanu și soția sa au trăit printr-o adevărată dramă, Mihăiță, fiul celor doi, a murit după o îndelungată suferință provocată de o boală cumplită.

Viața lor s-a schimbat total. Cei doi nu își mai pot reveni, iar zi de zi trăiesc o dramă.

„Dacă ar fi să-mi facă cineva o radiografie ar vedea că sufletul meu este negru de supărare. Merg în fiecare zi la cimitir, vorbesc cu el acolo. 

Atât mi-a mai rămas să fac pentru Mihăiţă al meu. Pe 21 ianuarie se împlinesc nouă luni de la moartea lui şi o să îi fac parastas.

Am dat o parte din haine, dar cele cu care a stat el internat le am în camera mea, sunt nopţi în care dorm lângă ele.

I-am păstrat prosoapele, botoşeii din spital, ca să îi simt mirosul. Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui. I-am făcut băiatului brăduţ la mormânt, ca să aibă de toate.

În noaptea de Revelion am stat cu el, am plecat de acasă pe la 22.00 şi la ora 00.00 eram acolo lângă el”, a declarat Elena Ploieșteanu potrivit Click.ro.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era țintuit la pat de mai bine de 20 de ani suferind de detetrapareză spastică și encefalopatie.

Acesta s-a născut perfect sănătos, dar un vaccin făcut greșit l-a lăsat paralizat la doar două luni.

„Sărbătorile mele s-au dus, au plecat odată cu băiatul meu. Nu doresc însă nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Moartea copilului e cea mai groaznică durere posibilă.

În locul băiatului meu puteam fi eu, maică-sa, era altceva. Însă ordinea doar Dumnezeu o stabileşte”,a mărturisit Nelu Ploieşteanu, pentru aceeaşi sursă.

Citește și: Vești triste despre N. Ploieșteanu. Ce diagnostic a primit de la medici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top