Connect with us
Nepoata reginei Elisabeta, Zara Tindall, a devenit mamă pentru dată

Monden

Nepoata reginei Elisabeta, Zara Tindall, a devenit mamă pentru dată

Fericire mare în familia regală a Marii Britanii! La două luni după ce a venit pe lume prințul Louis, un nou bebeluș regal a venit pe lume. Nepoata Reginei Elisabeta, Zara Tindall, a devenit mamă pentru prima dată. Zara și Mike Tindall au devenit părinții unei fetițe.

Casa Regală a Marii Britanii a anunțat cu bucurie venirea pe lume celui mai nou membru al Familiei Regale.

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, a născut o fetiță perfect sănătoasă, care cântărea la naștere 4,16 kg.

„Doamna Michael Tindall a adus pe lume o fetiță în 18 iunie, la maternitatea Stroud Maternity Unit. Domnul Tindall a fost prezent la naștere. Bebelușul cântărește 4,16 kg”, este mesajul postat pe pagina de Twitter a Familiei Regale.

Citește și: Probleme la casa regală! Tatăl lui Meghan Markle face noi dezvăluiri

Zara Tindall este fiica prințesei Anne a Marii Britanii și a lui Mark Phillips. În vârstă de 37 de ani, aceasta a fost o apariție de senzație la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Deși era însărcinată în al treilea trimestru de sarcină, aceasta a ales să poarte o pereche de pantofi cu toc generos și o rochie în aceeași nuanță.

Camilla Parker, împotriva lui Meghan Markle

La rândul său, Meghan Markle și prințul Harry se gândesc deja la un bebeluș, la o lună de la nuntă. Însă Camilla Parker, soția Prințului Charles, nu este deloc încântată de alegerea prințului Harry.

Citește și: Meghan Markle regretă deja noua ei viață regală? Cele 4 semne care o dau de gol

O sursă de la palatul regal a declarat jurnaliștilor de la revistă americană Globe: „Camilla i-a declarat război logodnicei lui Harry”.

Camilla Parker a declarat că Meghan Markle nu ar fi femeia potrivită pentru Prințul Harry. Pe Ducesă de Cornwall o deranjează că fosta actrită a mai fost căsătorită, deși și ea este divortată.

„Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nuntă lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soția Prințului Charles.

 

Foto: Hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top