Connect with us
Probleme pentru Horia Moculescu. Cum a fost surprins compozitorul

Monden

Probleme pentru Horia Moculescu. Cum a fost surprins compozitorul

Horia Moculescu a ajuns la 81 de ani, iar celebrul compozitor nu trece prin cele mai bune clipe.

Dificultățile pe care Horia Moculescu le are la picior s-au accentuat în ultima vreme. Maestrul a trecut printr-o intervenție chirurgicală, însă starea lui nu pare să se fi ameliorat.

Moculescu a fost surprins de paparazzi zilele trecute, în apropierea locuinței sale, venind de la cumpărături.

Din cauza durerilor îngrozitoare, acesta se deplasa greu și se oprea din când, în când de drumul său, respirând cu dificultate.

La un moment dat, Moculescu s-a sprijinit de marginea blocului pentru că abia se mai ținea pe picioare, scrie spynews.ro.

Când au început problemele lui Horia Moculescu

Renumitul compozitor are această problemă de sănătate la piciorul stâng de foarte mulți ani. Deși s-a operat, durerile sale nu s-au ameliorat deloc.

„Tocmai datorită credinţei, deşi am trecut prin multe şi grele de-a lungul vieţii, unele chiar infernale, niciodată n-am fost tentat să mă salvez prin fapte blamabile: prin furt, prin delaţiune sau chiar prin lene.

Cu toate că, de foarte multe ori, m-am acuzat c-am fost leneş, dar, de fiecare dată, au existat nişte circumstanţe care m-au grevat, deci n-a fost o lene deliberată.

Uite, inclusiv în prezent mi se întâmplă să mă acuz de lene. De exemplu, de vreo 9-10 ani, am o problemă la laba piciorului stâng. Am fost operat, dar nu s-a rezolvat nimic.

Din pricina disconfortului, nu pot să mai dorm bine, iar asta îmi seacă toată energia. Mă descopăr, în multe zile, lâncezind aşa, pe o bergeră, cu piciorul întins, conform recomandării medicilor – da’ atât stau cu el întins, de-o să-mi rămână definitiv drept!  

Cu toate astea, încerc, în continuare, să-mi duc viaţa dincolo de lenea impusă de circumstanţe.

De pildă, m-am păstrat şi azi un om foarte gospodar. În sensul că pun lucrurile în maşina de spălat – de călcat se ocupă însă menajera -, gătesc, spăl vasele imediat, şi când gătesc, şi când mă­nânc…

Un om cu-adevărat leneş, în situa­ţia mea, s-ar complăcea, lăsând în urma lui un munte de vase”, a declarat Horia Moculescu într-un interviu acordat Formula As.

Citește și: Cum a murit fratele lui Ștefan Bănică Jr. Singura fotografie cu cei doi frați

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top