Connect with us
O recunoști? Este soția unui bărbat celebru din România. Au împreună un fiu faimos

Monden

O recunoști? Este soția unui bărbat celebru din România. Au împreună un fiu faimos

Este extrem de frumoasă și a fost soția unui bărbat celebru, cu care are un fiu faimos. Letiția Badea și Ilie Dumitrescu sun părinții tânărului Toto care s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva.  Ilie Dumitrescu şi Letiţia Badea au fost căsătoriţi 14 ani, timp în care s-au născut Toto şi Mayra, copiii cuplului. Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2.

Mama lui Toto – o prezență încântătoare

Toată lumea îl știe pe Ilie Dumitrescu, dar nu la fel de mulți o cunosc pe fosta lui soție, Letiția Badea. S-au cunoscut când ea avea 21 de ani, era studentă în anul 4 la Filologie şi în timpul liber lucra ca manechin. Au făcut împreună doi copii – un băiat și o fată.

Ilie Dumitrescu și Letiția Badea s-au despărţit în 2007. Ilie Dumitrescu mai are doi băieţi, Dani (27 ani) şi Sică (23 ani), din căsnicia cu Nela, iubita lui din adolescenţă.

Letiția Badea nu mai apare pe micile ecrane, însă Toto, fiul ei, este extrem de apreciat grație prezenței sale în emisiunea Te cunosc de undeva.

Teo Dumitrescu participă la Te cunosc de undeva

Fiul Letiției Badea și al lui Ilie Dumitrescu participă în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, produsă și difuzată de Antena 1.

Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era foarte entuziasmat de noua provocare din viața lui. El a explicat motivul pentru care a acceptat să participe în emisiunea Te cunosc de undeva.

Toto a absolvit facultatea de Teatru și Film în Anglia.

”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, spunea Toto înainte de participarea la emisiune.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top