Connect with us
Soția lui Marcel Pavel, balerina din Rusia care a renunțat la tot pentru iubire

Monden

Soția lui Marcel Pavel, balerina din Rusia care a renunțat la tot pentru iubire

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Pe cât este de expus în lumina reflectoarelor prin prispa carierei muzicale de excepție, pe atât de discret este în ceea ce privește viața sentimentală și implicit familia sa. Toată România îl știe pe Marcel Pavel, dar puțini o cunosc pe cea care i-a furat inima artistului. Se numește Violeta, este de profesie balerină, vine din Rusia și a renunțat la tot pentru iubire.

Soția lui Marcel Pavel, o balerină din Rusia

Soția lui Marcel Pavel se numește Violeta și este de profesie balerină. Povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artist este una demnă de un film romantic. Născută sub numele de Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia.

Ea a venit în România în 1992, pentru a sustine o serie de spectacole, și astfel l-a cunoscut pe Marcel Pavel. După patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie. A renunțat pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.

Soția lui Marcel Pavel a vorbit despre gelozie

La un moment dat, într-o emisiune televizată, Marcel Pavel a recunoscut că el este cel mai gelos în relația lor.

Mirela a completat: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum să îi cableze nevasta!”.

Atunci, Marcel Pavel s-a amuzat: „Uite cum voia el să o cableze pe nevasta mea: doamnă, să ştiţi că nu pot să vă prind lavaliera decât de sutien!”… Mă ţi-e rău, i-am zis?!”.

„La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul, a declarat soția lui Marcel Pavel, pentru Viva!.

De atunci, Violeta și Marcel sunt de nedespărțit. Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia după bunicul ei din partea mamei.
 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top