Connect with us
Oana Zăvoranu, distrusă de durere: "Inimioara lui a cedat..."

Monden

Oana Zăvoranu, distrusă de durere: „Inimioara lui a cedat…”

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de pisici, însă acum trece prin momente grele, tocmai din cauza unui motan.

Oana Zăvoranu a anunţat că pisica ei a pierdut lupta pe care o ducea de mai mult timp. Vedeta a încercat să facă rost de medicamente  pentru ea şi chiar a apelat la fanii ei de pe reţelele de socializare.

Muffin suferea de o boală gravă, peritonita infecțioasă felină (FIP), o afecţiune letală.

Chiar dacă pronosticul era sumbru, bruneta s-a zbătut să-şi facă bine motanul. Dumincă seara (11 noiembrie) ea a făcut anunţul trist.

„Muffin, sufletul nostru a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici…FIP, o boală letală, în urmă căreia nici o pisicuță în lume, nu a putut să fie vindecată sau să supraviețuiască!

Am crezut că el o să fie primul …Muffin al nostru a luptat cu boala, mândru, ambițios și demn, vrând să trăiască. Azi (n.r. duminică) însă, la ora 18:00 inimioară lui mică și mult prea obosită de boală a cedat și restul nu mai contează…

Vulpiţa noastră frumoasă, fulgul nostru de nea, cu cel mai frumos miorlăit din lume, niciodată nu vei pleca de lângă noi! Urăsc duminica și mereu am știut de ce…acum mai mult că niciodată”, a notat vedeta pe conturuile ei de socializare.

Oana Zăvoranu a mai trecut prin astfel de momente

În 2015, motanul ei preferat, Marty, a murit, lucru care a afectat-o destul de tare. Ea s-a decis să-l împăieze pe acesta.

„L-am împăiat pe Marty. Nu am putut niciodată să-l îngrop. Marty într-o poză de Crăciun e pe o perniţă, în pat şi lumea crede că e viu, dar nu, el este împăiat.

Se cheamă taxidermie, ce am făcut eu. În momentul în care a murit Mary, am fost într-un şoc total, am înnebunit. Cea mai mare tragedie a fost că l-am găsit eu mort.

L-am dus la cimitir la Eternitatea, a plouat, l-am dezgropat a doua zi şi m-am rugat de omul ăsta să mi-l împăieze, i-am spus că eu nu pot să nu-i mai văd blăniţa vreodată, ochişorii, aşa că mi l-a împăiat”, spunea bruneta la Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top