Connect with us
Răzvan Botezatu anunță despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: "Este ceva definitiv"

Monden

Răzvan Botezatu anunță despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: „Este ceva definitiv”

Răzvan Botezatu. cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, a făcut lumină în cazul despărțirii vedetei Kanal D de Tristan Tate.

După ce în ultima vreme au început să circule tot mai des zvonurile conform cărora Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit, realizatorul TV de la Antena Stars a confirmat că între cei doi nu mai este nimic.

Botezatu a mai spus că despărțirea dintre cei doi este una definitivă și că fosta parteneră a lui Victor Slav nu are de gând să se întoarcă la milionarul englez.

“S-au despărțit de câteva zile și cu siguranță este ceva definitiv. Bianca este o femeie radicală și nu cred că au existat sentimente puternice, ca să treacă peste”, a mărturisit Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Bianca și Tristan și-au oficializat relația la câteva zile după ce prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a confirmat divorțul de Victor Slav, tatăl fetiței sale.

Tristan Tate a fost acuzat că s-ar fi revăzut de curând sau cu alte ocazii cu fostă iubită.

„Dacă m-aș fi întâlnit cu fete din trecutul meu, mi-ar fi făcut poze și le-ar fi trimis la toate publicațiile. Lumea ar fi știut într-un minut! Nici măcar nu le trimit mesaje pe facebook!

În plus, vreau să mai fac o precizare, femeile despre care se scrie că au fost iubitele mele nu au avut niciodată acest statut, au fost doar fete pe la care am trecut după o noapte în club și care mint”, a declarat Tristan Tate pentru WOWbiz.ro.

Ce spunea Bianca Drăgușanu după ce s-a vorbit despre despărțirea ei de Tristan Tate

„Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, dar acum am să fac niste precizări clare. Eu nu mă cert cu nimeni de foarte mulți ani, eu nu îmi fac planuri de viitor, nici pentru Crăciun, nici pentru Paști, nici măcar pentru scurta vacanță de vara pe care urmează să o am în curând.

Nu simt nevoia să dau explicații pentru ceea ce mi se întâmplă. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit.

Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine!

De fapt ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: „Nu îl văd pe Victor…

Citește și: Tristan Tate, iubitul Biancă Drăgușanu, surprins cu o altă femeie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top