Connect with us
Tristan Tate, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: "Ea era în Mamaia, iar eu...

Monden

Tristan Tate, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Ea era în Mamaia, iar eu…

Tristan Tate a făcut primele declarații după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. El a mărturisit că separarea a avut loc înainte ca fosta parteneră a lui Victor Slav să petreacă singură pe litoralul românesc.

Tristan a mai declarat că i s-a părut distractiv să apară în presă, însă de acum vrea să își țină viața departe de lumina reflectoarelor.

„Lasă-mă să ghicesc! Zvonurile cum că eu şi Bianca ne-am despărţit au apărut din cauza faptului că eu nu am fost cu ea la Mamaia?

Vă daţi seama că acest lucru s-a mai întâmplat când ea a fost plecată. (n.r. – au mai apărut zvonuri că s-au despărţit).  

Ea era în Mamaia, în timp ce eu eram ocupat şi lumea a crezut că ne-am despărţit. Şi aşa a ieşit la iveală faptul că nu ieşim zilnic împreună, în aceleaşi locuri. E o nebunie, ştiu.

Este distractiv să apari în presă, cred eu, dar de acum înainte îmi voi ţine cărţile aproape de pieptul meu. Voi faceţi o muncă bună, dar eu sunt sătul de publicitate” a spus Tristan Tate pentru spynews.ro.

Vizavi de certuri, Tristan a negat faptul că ar fi țipat vreodată la Bianca, și  la nici o altă femeie. El a mai spus că este plictisit de spune mass-media despre el.

„Nu am ţipat niciodată la nimeni, mai ales la o femeie. Dacă am fi avut o ceartă de aploare într-un loc public, cineva ne-ar fi filmat. Lumea ne filmează când mergem să luăm prânzul, dar nu filmează când ne certăm?

Zvonuri false şi de c***. Acesta este răspunsul meu. Sunt foarte plictisit de ce spun ziarele şi ce apare la TV. Îmi pasă 0%. Acesta este răspunsul meu!” a adăugat Tristan Tate,după despărţirea de Bianca Drăguşanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top