Connect with us
S-a spus că Ionuț Jaguarul s-a despărțit de Nella, dar adevărul e altul: "Mai stau 2-3 săptămâni, apoi..."

Monden

S-a spus că Ionuț Jaguarul s-a despărțit de Nella, dar adevărul e altul: „Mai stau 2-3 săptămâni, apoi…”

După ce s-a spus că s-a despărțit de soția sa, Ionuț „Jaguarul” a demontat zvonurile și acum a anunțat o schimbare importantă în viața lui.

Prezent la un eveniment monden, finalistul de la Exatlon a vorbit despre ce va face în viitorul apropiat.

„Am venit că am niște probleme de rezolvat. Mai stau două-trei săptămâni, apoi mă voi întoarce în Belgia. Eu și soția mea vrem să ne stabilim acolo, să încep o carieră în țara respectivă pentru că acasă cât am muncit nu am avut ocazia să ajung mai sus.

Poate o altă țară îmi va oferi șansa să ajung unde îmi doresc eu„, a declarat Ionut „Jaguarul”, conform wowbiz.ro.

El a ținut să lămurească zvonurile care vorbeau despre o despărțire de Nela, partenera sa de viață.

„Iubita mea este cam suparata ca am lasat-o singura in Belgia. Nu a putut sa vina cu mine in Romania, ca nu i-au dat sefii concediu. Ma simt singur fara ea, dar dupa ce imi rezolv cateva treburi ma intorc la ea.

Ne dorim sa facem nunta anul viitor, dar cine stie cum ne duce viata, poate o facem chiar anul acesta. Imi doresc mult un copil, un baiat. Vreau un „golan” (rade) si bineinteles ca si o nunta. Nu este adevarat ca ne-am despartit. Suntem foarte bine, ne vom casatori.

Venirea mea in Romania are legatura cu alte lucruri, nu cu asa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim.  E posibil sa facem nunta chiar anul asta, la sfarsit, dar daca nu, sigur anul viitor”,a declarat Ionut Sugacevschi pentru WOWbiz.ro.

În finala Exatlon, Drăghia a vrut să-i organizeze nunta lui Ionuț „Jaguarul”

În finala Exatlon, Ionuț a spus că și-ar fi dorit să câștige concursul pentru a construi casa pe care și-a dorit-o și să organizeze nunta cu Nella. Deși Vladimir Drăghia s-a oferit să plătească el toate cheltuielile de nuntă, Ionuț nici nu a vrut să audă acest lucru.

„Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

„Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu aş accepta niciodată aşa ceva din partea nimănui”, a spus Ionuţ.

Citește și: Primele reacții ale lui Ionuț de la Exatlon, despre despărțirea de soție: „Mă simt singur…”

Citește și: Vladimir Drăghia a fost abandonat de tatăl său, la scurt timp după ce s-a născut: „Era cam violent”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top