Connect with us
Ce blondă focoasă s-a pozat în piscina lui Tristan Tate! Bianca Drăgușanu oare știe?

Monden

Ce blondă focoasă s-a pozat în piscina lui Tristan Tate! Bianca Drăgușanu oare știe?

Informații noi din viața amoroasă a lui Tristan Tate! Noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu, este un adevărat ”heartbreaker”. De când s-a mutat în România, fostul luptător MMA a făcut ravagii printre frumusețile autohtone.

Cancan.ro a aflat noi detalii picante din „dosarul” de cuceritor al celebrului milionar englez care a prins-o în mrejele iubirii pe Bianca Drăgușanu. 

Pe lângă relațiile deja cunoscute cu Raluca, ”Bombardiera de la Bamboo”, și cu Mia, Tristan Tate s-a mai iubit, în trecut, și cu o tânără  blondă.

Despre cine este vorba

Întâmplarea face să o cheme tot Raluca, exact ca pe „Bombardieră”. Potrivit unei surse de încredere, sportivul milionar a avut o relație de aproximativ doi ani cu blondina, care este animatoare într-un renumit club din Capitală.

De-a lungul relației cu celebrul milionar englez, dansatoarea nu a ratat ocazia să se mândrească, în mediul virtual, cu luxul în care trăia. Raluca s-a fotografiat în nenumărate ipostaze în locuința de sute de mii de euro pe care fostul luptător MMA o deține în Capitală.

În timpul în care s-a iubit cu Tristan, dansatoarea a profitat din plin de piscina pe care englezul o are în curtea casei. Raluca și-a expus formele bine definite, chiar pe marginea piscinei, după cum se observă într-o fotografie pe care tânăra a postat-o pe contul ei de Instagram. Se pare că însuși Tristan Tate a fost cel a imortalizat momentul cu piscină. Susțin cei de la cancan.ro

Citește și: Declarația de dragoste a lui Tate pentru Bianca Drăgușanu, în drum spre mare: „De când te-am cunoscut…”

Raluca este și ea o împătimită a sporturilor de contact.

Se pare că blondina a participat, de-a lungul anilor, ca animatoare la mai multe gale în care a luptat englezul. La unul dintre evenimentele în care Tristan s-a bătut în cușcă, Raluca a făcut un gest uluitor.

Fără prea mari rețineri, aceasta și-a sărutat iubitul chiar înainte ca el să intre în ring. Ceea ce se înțelege că era o relație destul de sudată și asumată.

1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-06-23T14:46:18+03:00 at 14:46

    Da o ma in masa pe BIANCA las sa umble ala cu fofarlica asa cum umbla ea ca ea sigur nu i USA DE BISERICA nu vezi ca toti au intrat pe usa bisericii ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top