Connect with us
Declarația de dragoste a lui Tristan Tate pentru Bianca Drăgușanu, în drum spre mare: „De când te-am cunoscut...”

Monden

Declarația de dragoste a lui Tristan Tate pentru Bianca Drăgușanu, în drum spre mare: „De când te-am cunoscut…”

Chiar dacă Bianca Drăgușanu a lăsat de înțeles că nu are o relație serioasă cu Tristan Tate încă, britanicul este de altă părere. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste cât se poate de interesantă.

De câteva zile, Bianca și Tristan nu se mai ascund și petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Fostul luptător de kickboxing a vorbit despre fostele iubite și a făcut niște declarații care a uimit pe toată lumea.
Aflat în drum spre mare alături de Bianca, milionarul a fost întrebat de către ea despre fostele relații. Despre acesta s-a aflat că și-ar fi părăsit fosta iubită pentru Bianca, așa că a vrut să lămurească acest aspect.

Citește și: Tristan Tate și-ar fi părăsit iubita pentru Bianca Drăgușanu: „A luat pastile de două ori…”

„Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasă-mă să îți explic. Prima dată când am venit în România eram ca un copil. Mi-o trăgeam cu toată lumea, cu orice fată frumoasă pe care o vedeam sau o cunoșteam. Am avut relații serioase doar cu doua fete, care nu erau persoane publice.

Fetele astea care sună la televiziuni și declară că am avut planuri de căsătorie cu ele sunt complet nebune. Dacă după o noapte de club ele cred că am avut o relație, se înșeală. De când te-am cunoscut pe tine, gata cu c*rvele!„, a fost declarația lui Tristan Tate în live-ul Biancăi.

Fosta iubită a lui Tristan, părăsită pentru a fi cu Bianca?

O prietenă de-a fostei iubite a lui Tristan a dezvăluit că acesta a dat-o afară din casă, iar drept răspuns, tânăra ar fi vrut să își ia viața.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, cum a început povestea lor

„Ea e frumuşică, ar fi putut găsi pe oricine, mai ales că e model, însă s-a îndrăgostit de el. Ea a fost victima lui. A luat de două ori pastile încercând să se sinucidă. A vrut să se omoare în casa lui, în urma certurilor. El plângea, spunea că nu-şi vede viaţa fără ea şi se împăcau. Apoi o dădea afară din casă”, au dezvaluit surse din apropierea celor doi, potrivit spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top