Connect with us
Vestea anului la Hollywood! Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună! Cum au fost surprinși

Monden

Vestea anului la Hollywood! Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună! Cum au fost surprinși

La un an de când Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că divorțează, celebrul actor se pare că a trecut peste divorț și că s-a refugiat în brațele fostei soții!

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost surprinși împreună, la 13 ani de la divorțul care a zguduit lumea de la Hollywood.

Iar vinovat pentru această reîntâlnire ar fi chiar bunul prieten al actorului, George Clooney.

Și cum cei doi sunt acum oameni liberi, fanii lor au avut parte de o surpriză de zile mari să vadp fotografia în care Jennifer și Brad par să se sărute.

Sub titlul “They’re back on!” (Din nou împreună), cei doi actori sunt văzuţi într-o fotografie, pe prima pagină, sărutându-se. Actorul din „Troia” a ales să poarte o șapcă pentru a nu putea fi recunoscut, însă toți cei care au văzut fotografia au spus la unison că, fără îndoială, este vorba despre Brad și Jennifer.

Povestea de dragoste a celor doi a ținut prima pagină a ziarelor ani întregi, iar divorțul care a survenit în anul 2005 a fost un șoc pentru fani, mai ales că s-a petrecut din cauza actriței Angelina Jolie.

După divorț, Jennifer a căutat consolarea în brațele mai multor bărbați celebri, iar în urmă cu doi ani se căsătorise cu Justin Theroux, de care a divorțat la începutul acestui an.

Brad s-a căsătorit în 2014 cu Angelina Jolie

De partea cealaltă, după divorțul de Jennifer, Brad s-a căsătorit în anul 2014 cu Angelina Jolie, alături de care are 6 copii, dintre care trei biologici. În 2016, Angelina a anunțat că divorțează de soțul său, citând diferențe ireconciliabile.

Nici Jennifer și nici Brad nu au făcut vreun anunț în legătură cu o posibilă reîmpăcare, dar milioane de fani așteaptă cu sufletul la gură să primească această veste care părea imposibilă.

CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu: „Experiența este mai puțin traumatizantă…”
Divorţ surpriză în showbiz-ul românesc! După 2 ani şi-au spus adio

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top