Connect with us
Îl mai ții minte pe Aurel de la Insula Iubirii? Iată ce a făcut într-un club de fițe, de față cu toată lumea!

Monden

Îl mai ții minte pe Aurel de la Insula Iubirii? Iată ce a făcut într-un club de fițe, de față cu toată lumea!

Aurel a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la Insula Iubirii.

Prins încă de la început într-un triunghi amoros, Aurel a plecat în aventura vieţii lui cu Alexandra, s-a lăsat ispitit de Maria, şi a continuat alături de Diana.

Ulterior, Aurel a venit la o emisiune televizată de Antena Stars și a mărturisit că se face băiat de casă. De Dragobete, el a petrecut în compania Alexandrei și se părea că lucrurile s-au schimbat și că cei doi s-au împăcat.

Doar că, recent, Aurel a fost surprins de paparazzi de la spynews.ro într-un club de fițe, alături de o altă fată.

Au dansat, s-au distrat şi sărutat pasional în văzul tuturor fără să le pese de ochii curioşilor, cei doi amorezi, au petrecut în club, până dimineaţa,  restul stiu doar ei.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat de fapt în spatele camerelor de filmat de la Insula iubirii

Scandal mare cu una din concurentele de la Insula Iubirii. Un alt concurent din sezonul doi o atacă pe concurenta care lovește în producătorii emisiunii.

Sezonul trei al emisiunii ”Insula iubirii” s-a lăsat cu scandal, iar acuzaţiile sunt grave. CANCAN.ro a aflat detalii incredibile despre ce au trăit concurenţii şi ispitele în Thailanda.

Bianca, una dintre concurentele plecate să-şi testeze fidelitatea, a dezvăluit tot ce s-a întâmplat pe ”Insula iubirii” şi cum, în ultimele zile, simţea că nu mai deţine controlul asupra ceea ce i se întâmpla şi trăia.

”Insula iubirii” s-a transformat, în sezonul trei, în ”Insula scandalului”, iar totul a bubuit după ce tinerii care şi-au testat fidelitatea în Thailanda s-au întors în România. CANCAN.ro a aflat ce chinuri au îndurat concurenţii în cele 20 de zile petrecute pe insulă.

”Voiam să facem asta (n.r. să vorbim despre ce s-a întâmplat în Thailanda) imediat ce ne-am întors de pe insulă. Am mers la avocat, însă el nu ne-a lăsat pentru că se cercetează mai mult şi nu e bine.

Am început să vorbesc despre «Insulă» după ce Alina, producătoarea, m-a jignit şi nu am înţeles de ce a făcut asta, după ce eu am respectat-o şi am făcut tot ce a zis ea pe insulă, fără să comentez vreodată vreun lucru.

Alina e blocată la mine pe Facebook şi a sunat-o pe Diana şi a pus-o să îmi transmită tot felul de lucruri jignitoare.

Ea, dacă nu făcea asta, eu nu ajungeam să vorbesc despre ce s-a intamplat pe insula.

Fata care ne machia pe Insulă mi-a scris, pusă fiind de Alina, că eu l-aş fi semnat (n.r. – contractul cu Antena 1 ) de faţă cu ea şi cu fata cu care vorbeam la telefon, care ne chema la sediu şi prin care ţineam legătura cu Antena, dar regulamentul ar fi trebuit semnat în faţa managerului.

Sunt 100% sigură că Alina a pus-o să sa-mi scrie scrie”, a declarat Bianca pentru Cancan.ro.

Bianca de la ”Insula iubirii” susţine că soţul ei şi Ben, fostul iubit al Dianei, au slăbit 12, respectiv şapte kilograme cât timp au stat pe insulă şi că nu au fost lăsaţi să plece, deşi au cerut asta încă de cum au ajuns.

Mai mult decât atât, soţul ei ar fi fost ţinut încuiat singur într-o cameră preţ de 4-5 ori”.

Citește și: Scandal fără precedent în lumea teatrului. Actori celebrii anunţă că au fost înselaţi

Citește și: “Mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat!” Bianca Drăgușanu a făcut mărturisirea la TV!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top