Connect with us

Monden

Viorel Lis, la prima apariție publică de la externare. Cum arată acum fostul primar

Viorel Lis a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă și a fost internat recent după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Fostul primar al Capitalei, ajuns acum la vârsta de 74 de ani, a reușit să treacă peste acest impas și a ieșit din spital. Recent, el a fost cu Oana la un restarant, iar ea a postat o imagine cu el.

Viorel Lis a slăbit foarte tare și pare palid, dar reușește să-și mențină zâmbetul pe buze. El și partenera lui de viață au luat parte la un eveniment, la scurt timp după ce fostul politician a fost externat din spital. Într-una din imagini, Viorel Lis stă cu capul sprijinit de pieptul soției sale, în timp ce Oana se preface că îl hrănește cu biberonul.

„Cu Vio, prima oară la un event, după spitalizare ? Aveți ceva împotriva alăptatului în public!?”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiei.

Mă bucur că se simte bine! Multă sănătate! Pup cu drag pe amândoi!„, este unul dintre mesajele primite.

Viorel Lis, internat în stare gravă în aprilie

În aprilie, Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar Oana Lis, soția acestuia, a vorbit despre ce a pățit cel care a fost primarul municipiului București.

Viorel a suferit un accident vascular cerebral și refuza sa meargă la spital. În cele din urmă, Oana Lis a reușit să îl convingă pe acesta să meargă la spital.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza.

Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis intr-o emisiune TV.

Viorel Lis a suferit o operaţie de colecist în luna noiembrie a anului 2017.

Citește și: Oana Lis, clipe de coșmar: “M-a agresat fizic, mi-a spart geamul şi mi-a rupt hainele”

Citește și: Panică la ziua Oanei Lis! Ce s-a intamplat cu Viorel!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top