Connect with us
Oana Lis se pregătește să devină mamă! A făcut toate demersurile

Monden

Oana și Viorel Lis au un nou membru în familie. Blondina este extrem de încântată

Oana Lis trăiește momente unice de când a aflat că va avea un nou membru în familie. Vedeta a declarat că este pregătită pentru marea întâlnire cu acesta. Deși în primă fază, toată lumea se gândește la un copil, ei bine, nu este vorba despre asta, ci despre un frate pe care Oana îl are și despre care nu a știut până acum.

Oana Lis a aflat că are un frate vitreg

Oana și Viorel Lis fac ce fac și iar ajung în atenția publică. De data aceasta, vedeta blondină a aflat că are un frate din partea tatălui, dintr-o relație pe care acesta a avut-o la un moment dat.

După ce aflase de fratele său Ștefan, acum, Oana a mai primit o veste bombă. Tatăl ei a mai avut un copil, dinainte de relația cu mama ei.

Astfel că, vedeta și Ștefan au descoperit că sunt, de fapt, trei frați. Oana a declarat pentru Antena Stars că este foarte fericită și că auzise că tatăl ei a avut o relație în tinerețe, însă nu știa nimic despre copilul lui.

Vedeta este nerăbdătoare să facă cunoștință cu fratele ei mai mare. Ea a spus că, dat fiind contextul epidemiologic, nu este un moment bun să stabilească o întâlnire cu acesta, însă se vor cunoaște imediat după ce lucrurile se vor așeza. Oana a spus că și-a descoperit fratele mai mare pe rețeaua de socializare Facebook.

„Hai să vă zic un secret! Eu am un frate pe care nu l-am văzut niciodată, doar auzisem de existența lui și l-am găsit pe Facebook. Ce minune Facebook-ul ăsta. Voi cum ați proceda în situația asta? Păcar că nu mai există emisiunea Surprize-Surprize care intermedia. Vorbesc foarte serios. E un frate mai mare dintr-o altă relație. Pe care nu l-am văzut niciodată. Chiar toată viața am stat cu teama să nu mă duc la vreun date tocmai cu frate-miu. Cred că și de-aia inconștient l-am ales pe Viorel, că el sigur nu era”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top