Connect with us
Vladimir Drăghia a fost abandonat de tatăl său, la scurt timp după ce s-a născut: „Era cam violent”

Monden

Vladimir Drăghia a fost abandonat de tatăl său, la scurt timp după ce s-a născut: „Era cam violent”

Dacă la prima vedere pare un bărbat împlinit, Vladimir Drăghia ascunde un mare secret. La scurt timp după nașterea sa, tatăl său l-a abandonat, iar din acest motiv nu a reușit să îl cunoască.

La nici o lună de când a câștigat concursul Exatlon, fostul concurent a vorbit despre părintele său și ce relație are cu acesta.

Citește și: EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.

Citește și: Paula Chirilă, despre cum se comporta Vladimir Drăghia cu femeile din emisiunea la care a participat: „Pot să spun cum au stat lucrurile…”

Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic.

Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia la Interviurile VIVA!.

Tatăl lui Vladimir Drăghia este un cunoscut jurnalist

Despre tatăl lui Vladimir se știe că a fost cu nenumărate femei și cu multe dintre acestea a avut și copii, iar potrivit bugetul.ro, Vladimir ar mai avea șapte frați. Tatăl său este un cunoscut jurnalist, folosind pseudonimul Igor Drag. A activat la publicații renumite ca Evenimentul Zilei, Gardianul sau Atac la Persoană. Astăzi este căsătorit tot cu o fostă jurnalistă, iar cu copiii lui nu prea ține legătura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top