Connect with us
Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este în al nouălea cer! Soțul său, Vasile Stănescu, a fost eliberat condiționat.

Vedete

Niculina Stoican, în culmea fericirii! Soțul său, eliberat condiționat

Niculina Stoican este în al nouălea cer. Soțul cântăreței de muzică populară, Vasile Stănescu, a fost eliberat condiționat din închisoare.

Soțul Niculinei Stoican fusese condamnat la șase ani de închisoare cu executare, fiind băgat după gratii în ianuarie 2014. Acesta fusese trimis în judecată alături de Genică Boerică și alte persoane, pentru obținerea ilegală de rambursări TVA de 13. 6 milioane de lei.

Citește și: O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit din cauza cancerului!

Vasile Stănescu a executat doi ani și jumătate de detenție. Admite cererea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului. Cu drept de contestaţie”, se arată în decizia magistraților, potrivit publicației Impact în Gorj.

Soțul Niculine Stoican, eliberat! Mesajul artistei

Niculina Stoican s-a arătat foarte fericită la auzul acestei vești. „Toate la timpul lor!!!…Asta-i viața,asta-i lumea…”, a scris cântăreața pe Facebook, alături de câteva poze cu soțul său. Cei doi au împreună un băiat.

1 Comment

1 Comment

  1. Crisan lleana

    2016-11-22T20:04:57+02:00 at 20:04

    Ce articol…..
    Sa dea banii!
    Sa dea banii inapoi si sa stea 6 ani acolo,atunci nu mai pune mina…
    Asa 2 ani si jumatate,cu banii in punga,bine mersi si noi ca prostii am platit sa tinem niste pungasi la pîrnaie!
    Astia toti fura in continuare….astia nu au scrupule….si din aceasta cauza si din multe altele asemanatoare nu sint bani la sanatate ,la pensii si traiiesc bietii români dupa 40 de ani de servici cu 7-8 sute de lei pe luna(astia dau atita ciubuc la restaurante sau coafor sau te miri unde)
    Niste gunoaie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top