Connect with us
Divorțul anului! Tulburările de comportament le pun căsnicia în pericol

Externe

Divorțul anului! Tulburările de comportament le pun căsnicia în pericol

Kanye West și-a anunțat presedinția pe Twitter și chiar a organizat un meeting la Charleston, Carolina de Sud. Se pare că acesta nu a reușit să intre în cursa pentru prezidenţiale, deoarece nu a îndeplinit numărul de 10.000 de semnături necesare pentru a candida la această funcție înaltă. După postarea în care anunța ce planuri are, au urmat multe altele fără sens, dar și unele în care făcea dezvăluiri uluitoare, în special despre soția sa și chiar despre divorț. Se pare că acesta este din ce în ce mai aproape și lucrurile stau extrem de rău între cei doi soți.

Divorțul anului! Tulburările de comportament le pun căsnicia în pericol

Kim Kardashian ar putea fi nevoită să își interneze soțul într-un spital de psihiatrie dacă vrea să își salveze căsnicia, deoarece acesta suferă de tulburări de comportament, care pun în pericol întreaga familie. Surse apropiate cuplului  spun că în curând am putea avea parte de divorțul anului, având în vedere că lucrurile se complică din ce în ce mai mult în cazul celor doi.

Conform jurnaliștilor de la The Sun, familia Kardashian a făcut eforturi supraomenești de a îl izgoni pe Kanye din vila lui Kim din Los Angeles, pentru a îi proteja pe cei patru copii ai cuplului de momentele de nebunie ale tatălui lor, care, de-a lungul timpului, nu au fost deloc puține și au lovit de mai multe ori.

Săptămâna trecută, rapperul a susținut că are o viziune divină și a declanșat un scandal monstru. Kanye West a mai avut episoade de bipolaritate în 2013, când a ieșit pe stradă cu o vestă antiglonț, în 2016 când a anulat 21 de concerte din cauza unui delir mistic și lista nu se termină aici, unele dintre ele nefiind făcute publice de către cei apropiați.

Mărturisirile lui Kim

Kim Kardashian, soția lui Kanye West, a mărturisit pe o rețea de socializare că familia lor trece prin momente extrem de grele din cauza lui Kanye, care se confruntă cu bipolaritatea, explicând că până acum nu a vorbit despre acest subiect din dorința de a-și proteja copiii, dar și dreptul soțului său la intimitate.

„Cum probabil mulți dintre voi deja știți, Kanye este bipolar. Oricine suferă de acestă boală sau cunoște pe cineva cu această afecțiune știe cât este de complicat și dureros. Nu am vorbit public până acum despre acest subiect sau despre cum ne afectează viața de familie, pentru că am vrut să îmi protejez copii și dreptul lui Kanye la initimitate. Astăzi însă trebuie să vorbesc despre asta, din cauza dezinformării legate de sănătate mentală.”, a scris vedeta.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top