Connect with us
Doliu la nivel mondial! A murit un fost căpitan de fotbal

Externe

Doliu la nivel mondial! A murit un fost căpitan de fotbal

Toți iubitorii de fotbal și sportivii sunt în doliu, după ce o mare legendă s-a stins din viață. După o carieră sportivă de succes, s-a retras în glorie din lumea noastră, dar a lăsat durere și suferință în urma lui. Gustavo “Halcon” Pena, căpitanul selecţionatei mexicane la Cupa Mondială de fotbal din anul 1970, a murit marți, la vârsta de 78 de ani.

Gustavo Halcon Pena a plecat dintre noi

Anunțul morții lui Gustavo “Halcon” Pena a fost făcut pe  oficial de Twitter al Ligii Mexicane. Cauza morții nu a fost specificată, însă era cunoscut faptul că fotbalistul avea ceva problemel de sănătate mai vechi, care acum s-ar fi putut agrava.

Enrique Borja, fost coechipier al lui „Halcón” Peña și-a exprimat regretul și el pe rețelele de socializare. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, care a fost mereu admirat pentru dăruirea de care dădea dovadă pe teren și pentru rezultatele obținute de-a lungul carierei sale de succes.

„Dragul meu Gustavo Peña, prietenul meu și mare coechipier în echipa națională, am trăit momente de neuitat pe teren și în afara terenului, ai fost întotdeauna un lider și un exemplu de dăruire și pasiune. Ai lăsat o mare amprentă, familia și prietenii sunt mândri. Odihnește-te și zbori în pace, Falcon. „, a scris Borja.


Sportivul a fost numit șoim de-a lungul vieții datorită agilității de care dădea dovadă pe teren. El ‘Halcón’ a marcat o epocă în fotbalul mexican, unde s-a remarcat drept căpitan al echipei naționale în Cupa Mondială din Mexic din 1970. În acel meci a marcat singurul gol în victoria împotriva Belgiei, pe stadionul Azteca. Peña a participat, de asemenea, la Cupa Mondială din 1966 din Anglia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top