Connect with us
Efectele teribile ale coronavirusului. I-a căzut părul din cauza bolii

Externe

Efectele teribile ale coronavirusului. I-a căzut părul din cauza bolii

Coronavirusul continuă să ne dea mari bătăi de cap și pericolul încă este printre noi. De când a început pandemia, specialiștii au făcut o mulțime de studii pentru a afla exact care sunt efectele acestei boli, dar apare mereu câte ceva nou. O femeie din Anglia s-a confruntat cu o situație extrem de ciudată, pentru că i-a căzut părul din cauza coronavirusului.

Coronavirusul, efecte ciudate

O femeie din Anglia a trecut prin clipe groaznice din cauza infecției cu coronavirus. Pe lângă faptul că a avut simptome specifice acestei boli, ea s-a confruntat și cu căderea excesivă a părului. În urma infectării, ea a rămas aproape cheală.

Părul ei începuse să cadă în cantități foarte mari și începuse să fie extrem de complexată din această cauză. Femeia ajunsese să se închidă în ea și refuza să mai vorbească cu cei din jur despre această problemă, pentru că se considera neatrăgătoare. Ea a început să-și prindă părul astfel încât să nu se vadă zonele de chelie, ceea ce devenise extrem de frustrant pentru ea.

“Părul meu a căzut în grămezi mari. A fost îngrozitor şi foarte, foarte supărător. Discutam rar despre asta și mă simţeam neatrăgătoare şi jenată. Aveam păr lung şi nu mai puteam să îl las desfăcut. A trebuit să mă coafez în aşa fel încât să ascund zonele de chelie”, a declarat Abbey Read, potrivit Daily Mirror.

Părul a început să-i crească din nou

Din fericire, după ce s-a vindecat de COVID, a urmat un tratament special şi lucrurile par să revină acum la normal. Totuși, procesul de vindecare este unul de durată și extrem de complex. Ea declară că părul care crește acum este precum puful unui bebeluș și are abia 2 centimetri.

“Când am văzut că părul a început să-mi crească din nou, am fost eliberată. Ce a crescut în spate e precum părul de bebeluş, moale şi pufos. Deocamdată, are doar 2,54 centimetri, aşa că nu creşte prea repede”, a precizat englezoaica.

Nu este primul caz de acest fel. Actriţa Alyssa Milano a declarat în urmă cu ceva timp că are o problemă cu pierderea părului după vindecarea de coronavirus. Într-un videoclip postat pe Twitter, Milano şi-a periat părul pentru a le arăta internauţilor cum îi cad şuviţe întregi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top