Connect with us
Inundații puternice au loc în Spania, unde două persoane și-au pierdut viața. O româncă de 26 de ani ar fi murit din cauza apelor revărsate.

Externe

UPDATE: Inundații în Spania. O româncă a murit înecată

Spania este afectată de inundații puternice care s-au soldat până acum cu două victime. Revărsările de ape afectează de două zile țara, iar mai multe drumuri sunt blocate și mai multe clădiri au fost afectate, transmit agențiile de presă din străinătate.

Update: Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, luni, ca una dintre cele doua victime ale inundatiilor din Estepona are cetatenia romana, autoritatile consulare fiind pregatite sa acorde asistenta familiei femeii decedate.

Tanara lucra la un club de noapte, al carui patron este suspectat de trafic de persoane. Se pare ca aceasta ar fi fost inchisa la subsol si nu ar fi putut sa iasa de acolo, relateaza publicatia El Espanol.

Ea urma sa implineasca 24 de ani in ianuarie.

Stire initiala

Un bărbat a murit în orașul La Linea, din sud-vestul Spaniei, după ce mașina sa a fost luată de ape. Presa din Peninsula Iberică notează că cea de-a doua victimă este o româncă de 23 de ani. Aceasta s-ar fi înecat în Estepona, după ce clădirea în care se afla a fost inundată.

Citește și: Accident de tren in Spania: Cel putin patru morti si 50 de raniti

Spaniolii au publicat pe reţelele de socializare imagini cu autobuze şi maşini luate de ape. Un clip în care serviciile de urgenţă salvează un bărbat şi pe câinele acestuia a devenit viral pe internet.

Cursurile au fost suspendate în cinci orașe spaniole, în condițiile în care ploile torențiale continuă și în acest moment.

Pompierii au anunţat că au răspuns la 1.000 de apeluri la numărul de urgenţă, dintre care 800 în provincia Malaga.

Inundații SPANIA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top