Connect with us

Externe

Transformare uluitoare! Nimeni nu s-ar fi gândit că este o vedetă celebră

O celebră vedetă s-a transformat în bărbat, iar noul look chiar o prinde bine. Deși mulți o iubim și o cunoaștem din cele mai celebre producții, nimeni nu a recunoscut-o când a văzut o serie de imagini inedite, în care celebra actriță arăta cu totul și cu totul diferit de cum arată de obicei.

Nimeni nu o recunoaște pe Courtney Cox

Courtney Cox este una dintre cele mai celebre actrițe ale momentului. Orice iubitor de seriale o recunoaște pe marea actriță din FRIENDS, care a făcut furori la nivel mondial. Serialul „Friends” a fost lansat în 1994 și are 10 sezoane, iar Courtney a jucat în fiecare dintre ele.

Courtney Cox este o femeie frumoasă, care emană o mare eleganță, deși are 56 de ani. Vârsta nu o dă deloc de gol pe celebra actriță, care arată în mare fel, ca o tânără de 30 de ani. Deși de-a lungul timpului a recurs la ajutor medicului estetician și și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale pe care le regretă, efectul acestora a trecut acum și arată din nou ca în urmă cu multă vreme.

De curând, actrița și-a surprins fanii cu o apariție de zile mari. Deși aici nu este vorba de operațiile estetice, ea a reușit să uimească și să provoace controverse. Ea s-a transformat în bărbat alături de buna sa prietenă, Isla Fisher, pentru a-i urat acesteia la mulți ani într-un mod inedit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Nu este prima dată când celebra actriță se transformă în bărbat sau în alte personaje. Aceste transformări chiar o prind și le reușește perfect!

În FRIENDS, Courtney a interpretat-o pe Monica, iubita lui Matthew Perry. Deși celebrul actor nu a recunoscut niciodată, ar fi fost îndrăgostit și în viața reală de Courtney și niciodată nu ar fi putut să-și ia gândul de la ea și să admită faptul că nu sunt împreună ca un cuplu, deși a avut lângă el femei celebre, precum Yasmine Bleeth, Julia Roberts și Lizzy Caplan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top