Connect with us
Accident rutier cu nouă victime pe Autostrada Soarelui

Locale

Accident rutier cu nouă victime pe Autostrada Soarelui

Un accident rutier soldat cu nouă victime s-a produs, în urmă cu puțin timp pe Autostrada Soarelui. Din primele informații rezultă că au fost implicate două autoturisme. Nouă persoane, printre care doi minori au fost răniți.

Accident rutier cu nouă victime pe Autostrada Soarelui

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 208, în dreptul localităţii Valu lui Traian, pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa.

La fața locului au intervenit patru echipaje ala Serviciului de Ambulanță Constanța care s-au ocupat de victime. De asemenea au intervenit și pompierii cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD  de tip B.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, cinci femei cu vârstele cuprinse între 38 şi 54 de ani au suferit traumatisme la coloana vertebrală, în zona toracică şi la picioare.

Alte patru persoane, printre care un copil de 12 ani, un adolescent de circa 16 ani şi un tânăr de 18 ani, au suferit diverse traumatisme şi contuzii.

Cele două autoturisme sunt înmatriculate în Ilfov, respectiv Călărași. Circulația a fost restricționată pe banda de urgență și banda 1, se circulă doar pe banda a doua.

Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre o coliziune fața-spate între două autoturisme.
Acesta este al doilea accident rutier major produs astăzi. Reamintim faptul că, în dimineața acestei zile, patru persoane au decedat într-un accident rutier pe DN 19 B.
Cumplitul accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi din cauza unei depășiri neregulamentare. Șoferul care a efectuat depășirea a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină care circula din direcția opusă. În urma impactului violent, ambii șoferi au decedat, la fel și două persoane din mașina șoferului care a intrat în depășire.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj au declarat că la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și 11 ambulanțe, din care 6 de la SMURD și 5 ale SAJ Sălaj.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top