Connect with us
Angajat al Curții de Apel Brașov, confirmat cu COVID-19. Activitate suspendată!

Locale

Angajat al Curții de Apel Brașov, confirmat cu COVID-19. Activitate suspendată!

Activitatea Curții de Apel Brașov este suspendată astăzi, după ce un angajat al instituției a fost confirmat cu COVID-19. Totodată se suspendă programul cu publicul al compartimentelor arhivă, registratură, Biroul de informare şi relaţii publice.

Angajat al Curții de Apel Brașov, confirmat cu COVID-19

Potrivit unui comunicat al Curții de Apel Brașov, un angajat al instituției a fost diagnosticat joi cu COVID-19. Astăzi activitatea de judecată în sediul Curţii de Apel Braşov se suspendă. Totodată, se suspendă programul cu publicul al compartimentelor arhivă, registratură, Biroul de informare şi relaţii publice.

Astăzi va avea loc dezinfectarea generală a sediului Curţii de Apel Braşov. Cauzele care au fixat termen de judecată pe rolul Curţii de Apel Braşov la data de 24 iulie 2020 vor fi soluţionate la un termen viitor, stabilit de completele de judecată.
În ziua de 27 iulie 2020, în cauzele în care a fost stabilită sau amânată pronunţarea pentru data de 24 iulie 2020, completul de judecată va stabili un nou termen de pronunţare.

Se lucrează doar electronic

Astăzi, comunicarea oricărui înscris adresat Curţii de Apel Braşov se va face exclusiv prin mijloace electronice.

Atât preschimbarea termenelor de judecată cât şi stabilirea noului termen de pronunţare se vor face prin rezoluţie sau încheiere, după caz, care vor fi ataşate la fiecare dosar şi despre care se va face menţiune în aplicaţia Ecris.

Toate cauzele a căror soluţionare reclamă extremă urgenţă vor fi dezbătute în sala de şedinţe P22, amplasată la parterul imobilului.

Până astăzi, 23 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 41.275 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.
24.862 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.787 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.112 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. M

    2020-07-24T11:59:47+03:00 at 11:59

    Pagina asta de stiri nu merge.
    Daca dau click ca nu sunt de acord cu prelucrarea datelor sare pe GOOGLE.
    Va rugam frumos! Devirusati pagina asta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top