Connect with us
Preot din Bacău, filmat când își agresează soția! Cum îl apără tatăl lui, preot și el

Locale

Preot din Bacău, filmat când își agresează soția! Cum îl apără tatăl lui, preot și el (VIDEO)

Un preot din Bacău a fost surprins și filmat în timp ce își agresa soția pe o stradă din oraș. În imagini se vede cum bărbatul o trage de păr și o împinge, timp în care femeia ține în brațe un copil. Martorii strigă la el, dar acesta nu reacționează, se asigură că soția a urcat în mașină, și demarează în trombă.

Preot din Bacău, filmat când își agresează soția

Un preot a fost filmat în timp ce își brusca soția pe o stradă, ziua în amiaza mare. Deși a fost somat de martori, el nu s-a lăsat impresionat. Ulterior și-a cerut scuze public. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător care s-a arătat revoltat de acest comportament. În primul rând este vorba despre agresiune, în al doilea rând este vorba despre un preot agresor, și în al treilea rând vorbim despre un copil martor la violențe.

Scena s-a petrecut în fața Primăriei din Bacău.

Imediat după ce imaginile au ajuns pe internet și s-au viralizat, slujitorul Domnului și-a cerut scuze public. El spune că și-a pierdut controlul printr-o orbire de moment.

„Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul pe Facebook.

Preotul slujeşte la aceeaşi biserică cu tatăl său. Acesta din urmă i-a rugat pe enoriași să-i ierte fiul.

„S-a întâmplat. A fost o ceartă între soţ şi soţie. Se poate întâmpla oricui. Ce pot să fac? Un moment necugetat la care nici eu nu m-am aşteptat”, ar fi transmis acesta într-o predică după slujbă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top