Connect with us
Sfatul zilei de 2 iunie 2019. Pentru Capricorni se anunță o zi ciudată

Știri

Sfatul zilei de 2 iunie 2019. Pentru Capricorni se anunță o zi ciudată

Citește sfatul zilei de 2 iunie 2019 și află care este vibe-ul zilei și ce trebuie să faci pentru a fi în armonie cu ceilalți.

Sfatul zilei de 2 iunie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Taxezi pe cine nu trebuie și asta e în dezavantajul tău. Nu te mai plânge de efectele acțiunilor tale. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Greșești când te gândești că lucrurile pot evolua într-o direcție în care lucrurile se obțin ușor. Trebuie să pui osul la treabă mai mult ca niciodată. Numărul norocso al zilei: 13.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

GEMENI: Nu lua cu tine gândurile negative ale celorlalți când pornești la drum. Ești nevoit să faci concesii, însă greșești când alegi persoana. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Tu știi cel mai bine ce ai de făcut atunci când nimic nu se concretizează așa cum îți dorești. Amintește-ți cum ai depășit situațiile dificile din trecut. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Lasă de la tine dacă vezi că n-ai cu cine. E momentul să faci o mare schimbare în felul în care comunici cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Pregătește-te sufletește pentru ceea ce urmează. Nu toate veștile sunt plăcute mai ales cele care vin de la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: N-ai ce face decât să accepți realitatea așa cum este ea. Nu ai ce să schimbi sub nicio formă. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetătorii trebuie să fie originali

SCORPION: Nimic nu se compară cu zilele acestea, cu zilele în care te detașezi de tot și îți vezi de ale tale. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Originalitatea te salvează din orice situație conflictuală. Răspunde-le cu zâmbetul pe buze tuturor. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Deciziile pe care le iei îi pot afecta serios și pe cei din jurul tău. Lasă grijile deoparte și ia o hotărâre pentru tine. Numărul norocos al zilei: 33.

VĂRSĂTOR: Caută mai bine prin casă lucrurile pe care le consideri pierdute. S-ar putea ca obiectul pe care îl cauți să fie chiar sub nasul tău. Numărul norocos al zilei: 12.

PESTI: Nu te agita prea tare pentru lucrurile pe care nu le înțelegi din prima. Totul are o rezolvare, totul are o explicație. Numărul norocos al zilei: 25.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top