Connect with us

Social

Gest inedit făcut de o femeie, când a văzut că doi bătrâni de la magazin au bani doar de o pulpă

În țara noastră, mulți oameni au un trai foarte greu și sunt departe de o viață decentă. În special vârstnicii, fără ajutor din partea copiilor sau a nepoților, care au rămas singuri de-a lungul timpului, se chinuiesc din răsputeri să trăiască de pe o zi pe alta și au multe lipsuri. De curând, o femiee din țara noastră a prezentat un caz extrem de emoționant, care îi are în prim-plan pe doi bătrâni ce trăiesc la limita subzistenței.

Au mers la cumpărături doar cu 10 lei

Mulți bătrânei rămân singuri, fără putere și își petrec ultima parte a vieții lor într-o sărăcie lucie. Deși și-ar dori ca viața lor să fie altfel, nu pot schimba nimic, pentru că au trecut demult de vremea când puteau munci.

Ana Magdin, soția lui Petre Magdin, a prezentat o situație din această categorie, care a emoționat-o foarte tare și căreia a reușit să-i schimbe finalul. Când a mers la cumpărături, a avut surpriza neplăcută de a vedea acolo și doi bătrânei triști și a asistat, fără să vrea, la o discuție pe care cei doi încercau să o ascundă de urechile celorlalți. Ce a auzit a uimit-o complet pe femeie!

Cei doi aveau doar 10 lei de cumpărături, cu care voiau să cumpere o pulpă. Bătrânelul îi explica soției cum vor împărți bucata de carne duminică, atunci când femeia avea să o pregătească cu un sos. Astfel, el inenționa să mănâce partea cu mai puțină carne, pentru a o lăsa pe partenera sa de viață să se bucure de bucata mai mare.

Bătrâneii au plecat cu coșul plin

Când a auzit prin ce trec cei doi, Ana le-a oferit acestora o sumă mai mare de bani. Deși, inițial, le-a fost jenă să îi accepte, cei doi soți au acceptat banii. Au fost extrem de recunoscători, pentru că au reușit să-și cumpere alimente pe care nu le mai consumaseră de ani buni și la care nu aveau curaj nici măcar să viseze.


Mai mult, ei au mărturisit că s-au rugat la Dumnezeu să nu mai adoarmă și în seara aceea nemâncați și se pare că rugăciunile le-au fost ascultate.

„Le era jenă să îi primească, i-am rugat să își cumpere mâncare…, au început să plângă și ei și vânzătoarele…, și-au mai cumpărat 10 pulpe de pui și cârnați afumați, vorbeau între ei că nu au mai mâncat cârnați din aceia, de foarte mulți ani,…, se uitau la mine ca la un miracol, spunându-mi că așa ceva nu li s-a întâmplat vreodată, și, că, Dumnezeu m-a adus acolo lângă ei, pentru că s-au culcat plângând de foame, iar când s-au trezit, s-au rugat plângând și au zis, Doamne, nu ne lăsa să murim de foame!”, a mărturisit femeia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top