Connect with us

Social

Nunți 2021. Când se dă drumul la evenimente

Pandemia de coronavirus a schimbat cursul firesc al lucrurilor. Încă de la începutul acestei crize sanitare, oamenii au fost nevoiți să se supună mai multor reguli stricte pentru a preveni răspândirea bolii, dar situția tot s-a complicat. Printre restricții se numără și interzicerea evenimentelor, a nunților, botezurilor, însă oamenii speră că acestea vor fi permise de anul acesta.

Ludovic Orban, despre evenimentele din 2021

Toată lumea așteaptă ca anul 2021 să fie ceva mai bun decât 2020, când multe dintre lucrurile cu care ne-am obișnuit au fost interzise. Toate evenimentele au fost anulate din cauza pandemiei, iar românii se gândesc că anul acesta va fi cu noroc și viitorii miri vor putea sărbători așa cum își doresc.

Fostul premier al României a explicat ce se va întâmpla cu evenimentele, declarând că acestea pot fi reluate doar atunci când situația epidemiologică o va permite. Deși au primit o șansă, se pare că evenimentele au fost o sursă importantă de unde au început infectările. Totul depinde de cât de responsabili sunt oamenii și cât respectă măsurile de prevenire a răspândirii virusului.

„Atunci când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic, vom permite reluarea evenimentelor. Noi am permis, însă s-a demonstrat că principala sursă de infectare în acea perioadă au fost evenimentele. Totul depinde de măsura în care se respectă aceste măsuri simple.”, a explicat Ludovic Orban.

Cîțu cere o respectare strictă a regulilor anti-COVID

Actualul prim-ministru al țării a anunțat că autoritățile se vor asigura că oamenii respectă măsurile în vigoare, având în vedere că în utlima vreme s-a produs o relaxare nepermisă și românii nu mai înțeleg cât de periculos este acest virus.

Astfel, Florin Cîțu a tras un semnal de alarmă asupra faptului că se vor intensifica controalele în mai multe zone ale țării, pentru că lucrurile sunt din ce în ce mai grave și trebuie să ne pregătim de un al treilei val de infectări și apariția unor noi tulpini.

„Am cerut azi reprezentanților Guvernului în teritoriu să ia toate măsurile necesare pentru a impune respectarea strictă a regulilor pe care le avem în vigoare. Dacă actualele măsuri sunt respectate de către toată lumea, nu ar fi necesare alte restricții pentru a limita răspândirea SARS-CoV-2”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top