Connect with us
Românii au talent - sezonul 11 va șoca. Jurata Andra: "Îți vine efectiv să plângi..."

Românii au talent

Românii au talent – sezonul 11 va șoca. Jurata Andra: „Îți vine efectiv să plângi…”

Românii au talent – sezonul 11 se anunță unul cu adevărat șocant. Cel puțin asta spune jurata Andra Măruță care a declarat că vor urca pe scenă concurenți unul și unul care vor impresiona până la lacrimi. Show-ul de talente aduce și o schimbare în juriu.

Sezonul 11 Românii au talent va șoca

Românii au talent – sezonul 11 începe la Pro TV pe 5 februarie. Se anunță un sezon care va șoca, cu concurenți extrem de talentați care vor lăsa jurații cu gura căscată. Andra Măruță a declarat că după atâtea sezoane, încă apar oameni cu talente nebănuite, impresionante, care îi fac pe cei din juriu să plângă de emoție.

„Acest sezon o să șocheze. Oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele, pasiunile. Deși lumea crede că pandemia ne-a afectat din punctul acesta de vedere, talentul rămâne, face față și chiar șochează în sezonul cu numărul 11. Este șocant chiar și pentru mine care sunt aici încă din sezonul 1, să văd la ce performanțe reușesc să ajungă oamenii și să ne uimească”, a declarat jurata Andra.

Filmările pentru noul sezon al emisiunii Românii au talent s-au încheiat, iar Andra a declarat că se simte onorată că face parte din acest proiect încă de la debutul lui. Ea a mai spus că s-a văzut acum, mai mult ca niciodată, dorința oamenilor de a urca pe scenă și de arăta cât de talentați sunt. Câțiva dintre ei au făcut-o chiar să plângă pe jurata Andra.

„Am simțit bucurie și onoare să fac parte din acest proiect și să pot aprecia la adevărata valoare talentul oamenilor. Îți vine să plângi văzând câtă emoție îți poate transmite un om pe care tu nu l-ai văzut niciodată în viața ta”, a mai spus Andra Măruță.

Alexandra Dinu la Românii au talent

Surprize pentru fanii show-ului Românii au talent. În sezonul cu numărul 11, la masa juraților este și Alexandra Dinu, care îl înlocuiește pe Mihai Petre.

Românii au talent – sezonul 11 va șoca. Jurata Andra: „Îți vine efectiv să plângi…”

Alexandra a spus că aceasta este o experiență de neuitat pe care pur și simplu nu avea cum să o refuze.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!”, a spus Alexandra Dinu.

Din 5 februarie, show-ul de talente vă așteaptă în fața micilor ecrane. Emisiunea va putea fi urmărită pe postul de televiziune PRO TV.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top