Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare ca independent

05.10.2016
Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare ca independent

Alegeri parlamentare 2016. Elena Udrea a declarat că va candida ca independent la alegerile din decembrie. În plus, fosta blondă de la Cotroceni a declarat că va strânge semnături în stradă şi îşi va afce o companie electorală ieftină pe Facebook.

„Am luat decizia de a candida ca independent. O să strâng semnături în stradă şi o să-mi fac o campanie ieftină pe Facebook. Nu m-am consultat cu fostul preşedinte. De aici drumurile noastre se despart”, a spus Elena Udrea, după ce s-a încheiat şedinţa de judecată de la instanţa supremă în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a precizat că îşi doreşte să ajungă şefa Comisiei de control a SRI.

„Am obligaţia să candidez la aceste alegeri, având în vedere ce am făcut în aceşti ani”, a mai spus Udrea.

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea spunea că nu este hotărâtă dacă va mai candida la alegerile parlamentare, susţinând că este evidentă o implicare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie în activitatea politică.

În 6 august, Udrea spunea, într-un interviu pentru Digi 24, că nu va candida la alegerile parlamentare, că politica s-a degradat deşi au venit tineri, care au avut ”apucături capitaliste”, dar au moştenit şi practicile de nepotism de dinainte de 1989.

Despre Traian Băsescu, ea a spus că fostul preşedinte ”rămâne un reper în politica românească”.

Întrebată dacă rămâne apropiată de PMP, Elena Udrea a răspuns: ”E partidul pe care l-am crescut, pe care l-am construit. Cel mai frumos proiect politic din ultimii 26 de ani a fost PMP. Rămân apropiată, voi vota PMP, voi susţine liderii PMP”.

Elena Udrea a fost pusă, în 22 septembrie, sub control judiciar de procurorii DNA, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu, fiind acuzată de cinci infracţiuni de spălare de bani, scrie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *